![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Man šķiet, kam ir problēmas ar XP un es tiešām nezinu, kas tas ir. Vienu pēcpusdienu, kad man palika manu datoru, MSN wouldnt darbu. Es saņēmu kļūdas ziņojumu, kurā teikts pakalpojumu unavilable, lūdzu, mēģiniet vēlreiz vēlāk. Tāpēc es darīju un pašu ziņojumu ..... Es kinda ignorēt šo un devās darīt kādu citu uzdevumu. Turpināja iet update windows ... Page nevar parādīt ... EHHH ??!!?!?!?! Tas bija dīvaini, jo es biju klausīties interneta radio un youtube. Tāpēc es domāju, man vīrusu un couldnt būt arsed izskaust ap to utt tāpēc es formatēta. Devās uz aktivizētu Windows, es esmu, izmantojot MSDN atslēgu no koledžas, lai tās visas legit bet wouldnt aktivizēt. Man bija to izdarīt pa tālruni. Installed SP2 un citām programmām un devās atjaunināt bet windowsupdate nebūtu slodze, hotmail.com wouldnt slodze, MSN doesn't darbu. Im uz manu svaigu sistēmu, ko tagad un nevaru pat satikt Windows Live Messenger site to lejupielādēt. Tā, piemēram, es esmu aizliegta. IVE pārbaudīt manu hosts failiem, skrēja HJT (šeit ir log bet izskatās fine), atjaunot rūpnīcas iestatījumus maršrutētāju. Dunno ko vēl tas var būt, es esmu tik neizprotamu. Cheers, Brad |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tātad jūs mazs savienojums .... ti e-pastu vai interneta pārlūku?
| |||
| |||
| Jā. Es esmu uz PC jau tagad. Mans draugs ieteica mēģināt WGA, lai redzētu, kas darbojās. Es esmu gatavojas izmēģināt un noslaucīt manu cieto disku ar 0's un redzēt, ja tas darbojas. Es domāju tas varētu būt rootkit manā maršrutētāju vai dziļi manā Harddrive jo mans cits dators, kas saistīti wirelesly nevar izmantot Live Messenger ir pārāk vai kravu jebkurā MS vietas. Es pat nācās reģistrēt šeit uz manu gmail nevis mana defualt e-pastu, kas ir ar Hotmail, jo hotmail nebūs slodzi. |
|
| |||
| |||
| Pārbaudiet šīs pirmās .... IE iet uz Rīki izvēlnē noklikšķiniet uz Internet Options and.on Advanced tab, saskaņā ar Security, Pārliecinieties, ka šādas izvēles rūtiņas tiek atlasītas: •Izmantot SSL 2.0 •Izmantot SSL 3.0 •Izmantot 1.0 |