![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I wydaje się mieć problem z XP i Naprawdę nie wiem co to jest. Jedno popołudnie, kiedy się na moim komputerze, MSN wouldnt pracy. Otrzymuję komunikat o błędzie wypowiadając usługa jest unavilable, prosimy spróbować ponownie później. Więc zrobiłem i sam komunikat ..... I kinda ignorowane to i poszli do innych zadań. Poszedł do aktualizacji systemu Windows ... Nie można wyświetlić strony ... Ehhh ??!!?!?!?! Było to dziwne bo do słuchania radia i Internetu na youtube. Tak myślałem Mam wirusa i couldnt arsed się do głównego problemu to itp więc sformatowany. Udał się do aktywacji systemu Windows, jestem za pomocą klucza z kolegium MSDN tak jej wszystkie legit ale wouldnt uaktywnić. Miałem to zrobić przez telefon. Zainstalowany SP2 i innych programów i udał się do aktualizacji ale WindowsUpdate nie obciążenia, hotmail.com wouldnt obciążenia, msn doesnt work. Im mój świeży system i cant i nawet się na witrynie Windows Live Messenger, aby go pobrać. Jego like I'm zakazane. Ive sprawdzone moje gospodarze plików, prowadził HJT (tutaj jest log, ale wygląda dobrze), przywrócone fabryczne ustawienia routera. Dunno co jeszcze można, I'm so baffled. Cheers, Brad |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Więc się masz jakiekolwiek połączenie .... tj. e-mail lub przeglądania stron internetowych?
| |||
| |||
| Tak. Mam na komputerze już teraz. Mój przyjaciel zasugerował, aby spróbować WGA, aby sprawdzić, czy pracy. Będę starać się wymazać mój dysk twardy z 0 i sprawdzić, czy działa. Mam na myśli to może być rootkita w moim routerem lub głęboko w moim dysków twardych, ponieważ moje inne komputer podłączony wirelesly nie można używać zbyt Live Messenger lub jakiekolwiek obciążenie MS witryn. I nawet musiał zarejestrować się tutaj na mojej gmail zamiast defualt mój e-mail, który jest z Hotmail Hotmail, ponieważ nie zostanie załadowany. |
|
| |||
| |||
| Sprawdź ten pierwszy .... w IE przejść do Narzędzia kliknij opcję Opcje internetowe and.on w Zaawansowane kartę, w ramach BezpieczeństwoUpewnij się, że następujące pola wyboru są zaznaczone: •Użyj SSL 2.0 •Użyj SSL 3.0 •Użyj TLS 1.0 |
![]() |
|
| Zakładki |