![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nu par a fi cu o problemă cu XP şi eu chiar nu ştiu ce este. O după-amiaza când am întors de pe PC-ul meu, MSN wouldnt lucru. Am primit un mesaj de eroare spunând că serviciul este unavilable, vă rugăm să încercaţi din nou mai târziu. Aşa că am făcut şi acelaşi mesaj ..... Am cam ignorat acest lucru şi a mers să facă unele alte sarcini. S-a dus la du-te actualizare Windows ... Page nu pot fi afişate ... EHHH ??!!?!?!?! Acest lucru a fost ciudat, pentru că am fost ascultaţi la radio prin internet, şi pe YouTube. Aşa că am crezut că l-am luat un virus şi couldnt fi arsed la rădăcină în jurul pentru el, etc, aşa că am formatat. A mers, pentru a activa Windows, sunt utilizaţi o cheie de la MSDN colegiu astfel încât toate său legal, dar wouldnt activa. Am avut de a face acest lucru la telefon. SP2 instalat şi alte programe şi a mers să-şi actualizeze WindowsUpdate dar nu ar încărca, hotmail.com wouldnt sarcină, msn doesnt work. Im pe proaspătă sistem acum şi i chiar cant intru pe site-ul Windows Live Messenger pentru a descărca. Ei ca eu sunt interzise. Ive verificate meu gazduieste imagini, a fugit HJT (aici este jurnal, dar arata bine), restaurat la setările din fabrică router. Stiu ce altceva poate fi, eu sunt asa de baffled. Noroc, Brad |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Deci, mai faceţi nici o legătură .... adică e-mail sau navigarea pe Internet?
| |||
| |||
| Da. Sunt de pe PC acum. Prietenul meu mi-a sugerat să încerc WGA pentru a vedea dacă care a lucrat. Am să încerc şi şterge meu hard-disk cu 0 şi a vedea dacă funcţionează. Mă gândesc că ar putea fi un rootkit în router sau adânc în mine, pentru că mi harddrive alte calculator conectat wirelesly nu poate folosi prea Live Messenger sau orice sarcină MS site-uri. Am avut chiar şi pentru a inregistra aici pe gmail în loc de a-mi defualt e-mail, care este cu Hotmail Hotmail, deoarece nu se va încărca. |
|
| |||
| |||
| Verificaţi acest primul .... in IE merge la Instrumente de meniu, faceţi clic pe Internet Options and.on de Advanced filă, în conformitate cu Securitate, Asiguraţi-vă că următoarele casete sunt selectate: •Utilizaţi SSL 2.0 •Utilizaţi SSL 3.0 •Utilizaţi TLS 1.0 |
![]() |
|
| Marcaje |