menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Windows Update nenačíta a ďalších lokalít MS

Reply

Thread Tools
Old 21 január 2008, 05:33
Banned Skupina

Default Windows Update nenačíta a ďalších lokalít MS

I zdá sa, že majú problém s XP a ja vazne neviem, čo to je.

Raz popoludní, keď som sa obrátil na mojom PC, MSN bych prácu. Dostal som chybového hlásenia, v ktorom je služba unavilable, prosím skúste to znova neskôr. Takže som urobil, a rovnaké správy ..... I trochu ignorovať to a išiel robiť niektoré ďalšie úlohy. Išiel ísť aktualizáciu Windows ... Stránka sa nedá zobraziť ... EHHH ??!!?!?!?! To bolo divné, pretože som bol počúvanie internetového rádia a na youtube. Tak som si myslel som dostal vírus a couldnt byť arsed na root asi pre neho atď tak jsem formátovaná. Išiel na aktiváciu systému Windows, som pomocou MSDN kľúče od koľaje, takže jej všetky zákonné, ale to bych aktivovať. Musel som to urobiť po telefóne. Inštalovaný SP2 a ďalšie programy a šiel k aktualizácii, ale WindowsUpdate by zaťaženie, hotmail.com bych zaťaženie, msn doesnt práce. Im z mojej čerstvé systému a teraz i cant dokonca na Windows Live Messenger webe k stiahnutiu. Jeho rád som zakázaný.

Ive skontrolovať moje súbory hosts, běžel hjt (tu je log, ale vyzerá v poriadku), obnoví továrenské nastavenia routeru. Neviem, čo iného to môže byť, som tak bezradný.

Vďaka, Brad
Priložené súbory
File Type: txt hijack_this.txt (5.2 KB, 10 zobrazení)
Old 21 január 2008, 08:38
Darcu Skupina

Takže sa máte akékoľvek spojenie .... tj e-mailom alebo prezeranie internetu?

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 21 január 2008, 11:25
Banned Skupina

Áno. Som na PC hned. Môj priateľ navrhol pokúsiť WGA vidieť, že keď pracoval. Idem to skúsiť a otrite môjho pevného disku s 0 a zistiť, či funguje. Já jsem přemýšlel, že by mohol byť v mojom rootkit router alebo hlboko v mojom disku, pretože môj druhý počítač pripojený wirelesly nemožno použiť Live Messenger príliš alebo nahrať akékoľvek MS stránkach.

Dokonca som musela zaregistrovať tu na mojej gmail miesto môjho defualt email, ktorý je s hotmail Hotmail, pretože nebude zaťaženie.
Old 21. januára 2008, 12:02
Darcu Skupina

Skontrolujte prvé .... V IE choďte na Nástroje menu, kliknite na Možnosti internetu and.on sa Rozšírené kartu, na základe Bezpečnosť, Uistite sa, že nasledujúce políčka sú vyberaní:

Použiť SSL 2.0
Použiť SSL 3.0
Použiť TLS 1.0
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
PC by sa načítať mojej operačným systémom Windows XP - Help Me ASAP matthwshea Všeobecné Hardware Chat 1 4.října 2009 02:46
Nedá sa načítať Windows XP na HDD Ide jay Operačné systémy Windows 3 28. júl 2009 02:01
Windows Live Messenger sa nemožno načítať HistoryGirl Email, VoIP & IM Diskusia 1 17. marca 2009 05:48
Windows Mail nie je možné načítať Jeden Email windows3001 Email, VoIP & IM Diskusia 4 18. október 2008 16:33
Pomoc! Windows užívať večne na zaťaženie karen45 Operačné systémy Windows 5 27. januára 2008 14:01
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.