![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Чини се да ћу имати проблема са КСП и ја стварно не знам шта је то. Једно поподне кад сам окренуо на мој ПЦ, МСН уоулднт рада. Добио сам поруку о грешци казивање је услуга унавилабле, молимо покушајте касније. Тако сам учинио и исте поруке ..... И кинд игнорише овај и отишао да раде неке друге задатке. Оде ићи Страна ... ажурирање система Уиндоус не може бити приказана ... ЕХХХ ??!!?!?!?! То је било чудно јер сам био слушање интернет радио и на ЫоуТубе. Тако сам мислио сам добио вирус и цоулднт бити арсед да око коријена за њу и сл па сам форматира. Оде да активирате систем Уиндоус, ја сам помоћу кључ из МСДН цоллеге па све њене читљив али уоулднт активирате. Морао сам то учинити преко телефона. Инсталиран СП2 и друге програме и отишао на упдате, али не би УиндоусУпдате оптерећење, хотмаил.цом уоулднт оптерећења, МСН се посао. Им о мом слатко систем сада цак и ја лицемјерје добити на Уиндоус Ливе Мессенгер сите за доунлоад. Његова попут И'м забрањен. Иве чек мој хостс датотеке, еарлы ХЈТ (овде се пријавите, али изгледа фино), обновљена рутери на фабричке поставке. Дунно што још може бити, па сам збуњен. Клицање, Брад |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тако вам иде било какве везе .... односно приказивање е-поште или интернет?
| |||
| |||
| Да. Ја сам на ПЦ-ригхт ноу. Мој пријатељ предложио да покуша УГА да би видели ако је то радила. Ја одлазим покушати избрисати мој хард диск са 0 и видети да ли ради. Мислим да би могла бити рооткит у мој усмјеривач или дубоко у мој харддриве јер моја остала рачунара прикључена уирелеслы не могу да користе ливе курирске превише или отпремите било који МС интерфејса. Имао сам чак и овде да се региструјете на мој гмаил уместо моје дефуалт е-поште која је са Хотмаил Хотмаил јер неће отпремите. |
|
| |||
| |||
| Проверите ову прву .... у ИЕ ићи на Алати менија, притисните Интернет Оптионс анд.он се Адванцед картице, под СигурностПроверите да следеће избор у пољима за потврду су одабрани: •Усе 2.0 •Усе 3.0 •Усе 1.0 |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Рачунар не учита мој оперативни систем Уиндоус КСП оперативни систем - хелп ме АСАП | маттхусхеа | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 4. Окт 2009 02:46 |
| Није могуће учитати Уиндоус КСП на ИДЕ ХДД | креја | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 28. јула 2009 02:01 |
| Уиндоус Ливе Мессенгер неће оптерећење | ХисторыГирл | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 17 март 2009 05:48 |
| Уиндоус Маил не може да отпремите Један Емаил | уиндоус3001 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 4 | 18 октобар 2008 16:33 |
| Помоћ! Уиндоус узимајући заувек за учитавање | карен45 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 27 јануар 2008 14:01 |
| Тхреад Тоолс | |
| |