![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я, здається, виникла проблема з XP, і я не знаю що це таке. Одного разу ввечері, коли я повернувся на ПК, MSN Wouldnt роботу. Я отримав повідомлення про помилку сказав послуги недоступними, будь ласка, спробуйте пізніше. Так я і зробив і те саме повідомлення ..... Я цікавий ігнорував це і пішов робити деякі інші завдання. Went To Go оновлення Windows ... сторінка не може бути відображене ... Ehhh ??!!?!?!?! Це було дивно, тому що я слухав радіо та Інтернету на YouTube. Так я думав, у мене вірус і Couldnt бути Arsed викорінити навколо для нього і т.д. тому я відформатована. Went для активації Windows, я використовую ключові MSDN коледжу тому його всі Legit але Wouldnt активації. Я повинен був зробити це по телефону. Встановленим SP2 та іншими програмами і відправився в оновленні, але WindowsUpdate не завантажується, hotmail.com Wouldnt навантаження, MSN оленяча шкіра робота. Їм на моїй свіжої системі, і тепер я нахиляє навіть отримати на Windows Live Messenger сайту для його завантаження. Його, як я заборонив. Ive перевірили господарів файлів біг HJT (тут це можливість зайти, але виглядає добре), відновлені заводські настройки маршрутизатора. Чи не знаю, що ще може бути, я так заплутався. Cheers, Бред |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так ви отримати яку-небудь зв'язок .... тобто електронною поштою або через Інтернет?
| |||
| |||
| Так. Я на комп'ютері прямо зараз. Мій друг запропонував спробувати WGA, щоб побачити, якщо це працювало. Я йду, щоб спробувати знищити жорсткий диск з 0 і побачити, якщо це спрацює. Я думаю це може бути руткіта в моєму маршрутизатора або глибоко в моєму жорсткому диску, тому що мій інший комп'ютер, підключений wirelesly не можете використовувати Live Messenger або занадто завантаження будь-яких MS сайти. Мені навіть довелося зареєструватися тут, на мій Gmail замість мого defualt електронної пошти, яка з Hotmail Hotmail, оскільки не буде завантажуватися. |
|
| |||
| |||
| Перевірити це перший .... В IE перейти на Інструменти меню, натисніть Властивості оглядача and.on Розширений вкладки БезпекаПереконайтеся, що обрані наступні прапорці: •Використовувати SSL 2.0 •Використовувати SSL 3.0 •Використовувати TLS 1.0 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ПК не буде завантажуватися мої ОС Windows XP - Help Me ASAP | matthwshea | Генеральний обладнання чат | 1 | 4 жовтня 2009 02:46 |
| Не вдається завантажити Windows ХР на IDE HDD | Jay | Операційні системи Windows | 3 | 28 липня 2009 02:01 |
| Windows Live Messenger буде не завантажується | HistoryGirl | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 17 березня 2009 05:48 |
| Пошта Windows не вдалося завантажити один поштовий | windows3001 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 4 | 18 жовтня 2008 16:33 |
| Допомога! Windows беручи назавжди навантаження | karen45 | Операційні системи Windows | 5 | 27 січня 2008 14:01 |
| Різьба Інструменти | |
| |