менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Windows Update не завантажується і інші MS сайти

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 січня 2008, 05:33
Забороненої угруповання

Default Windows Update не завантажується і інші MS сайти

Я, здається, виникла проблема з XP, і я не знаю що це таке.

Одного разу ввечері, коли я повернувся на ПК, MSN Wouldnt роботу. Я отримав повідомлення про помилку сказав послуги недоступними, будь ласка, спробуйте пізніше. Так я і зробив і те саме повідомлення ..... Я цікавий ігнорував це і пішов робити деякі інші завдання. Went To Go оновлення Windows ... сторінка не може бути відображене ... Ehhh ??!!?!?!?! Це було дивно, тому що я слухав радіо та Інтернету на YouTube. Так я думав, у мене вірус і Couldnt бути Arsed викорінити навколо для нього і т.д. тому я відформатована. Went для активації Windows, я використовую ключові MSDN коледжу тому його всі Legit але Wouldnt активації. Я повинен був зробити це по телефону. Встановленим SP2 та іншими програмами і відправився в оновленні, але WindowsUpdate не завантажується, hotmail.com Wouldnt навантаження, MSN оленяча шкіра робота. Їм на моїй свіжої системі, і тепер я нахиляє навіть отримати на Windows Live Messenger сайту для його завантаження. Його, як я заборонив.

Ive перевірили господарів файлів біг HJT (тут це можливість зайти, але виглядає добре), відновлені заводські настройки маршрутизатора. Чи не знаю, що ще може бути, я так заплутався.

Cheers, Бред
Прикріплені файли
File Type: txt hijack_this.txt (5,2 КБ, 10 переглядів)
Old 21 січня 2008, 08:38
Донор групи

Так ви отримати яку-небудь зв'язок .... тобто електронною поштою або через Інтернет?

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 21 січня 2008, 11:25
Забороненої угруповання

Так. Я на комп'ютері прямо зараз. Мій друг запропонував спробувати WGA, щоб побачити, якщо це працювало. Я йду, щоб спробувати знищити жорсткий диск з 0 і побачити, якщо це спрацює. Я думаю це може бути руткіта в моєму маршрутизатора або глибоко в моєму жорсткому диску, тому що мій інший комп'ютер, підключений wirelesly не можете використовувати Live Messenger або занадто завантаження будь-яких MS сайти.

Мені навіть довелося зареєструватися тут, на мій Gmail замість мого defualt електронної пошти, яка з Hotmail Hotmail, оскільки не буде завантажуватися.
Old 21 січня 2008, 12:02
Донор групи

Перевірити це перший .... В IE перейти на Інструменти меню, натисніть Властивості оглядача and.on Розширений вкладки БезпекаПереконайтеся, що обрані наступні прапорці:

Використовувати SSL 2.0
Використовувати SSL 3.0
Використовувати TLS 1.0
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
ПК не буде завантажуватися мої ОС Windows XP - Help Me ASAP matthwshea Генеральний обладнання чат 1 4 жовтня 2009 02:46
Не вдається завантажити Windows ХР на IDE HDD Jay Операційні системи Windows 3 28 липня 2009 02:01
Windows Live Messenger буде не завантажується HistoryGirl Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 17 березня 2009 05:48
Пошта Windows не вдалося завантажити один поштовий windows3001 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 4 18 жовтня 2008 16:33
Допомога! Windows беручи назавжди навантаження karen45 Операційні системи Windows 5 27 січня 2008 14:01
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.