![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi momački Iam jedan newby na forumima pa ja se nadam iam objavljivanja u odgovarajućem mjestu. Moj problem je našto JA probati i dobiti ovaj windows update ... Preuzimanje softvera Microsoft. NET Framework 3,5 Service Pack 1 i. NET Framework 3,5 Obiteljski Update (KB951847) x86 (update 1 of 1) ... on dobiva previše 99% i onda prestane nakon 5mins ili tako da ga nije uspjelo, kaže da je ovo visokoprioritetna ažuriranja. Pokušao sam nekoliko puta do kraja ove, ali svaki njen isti rezultat tako Zatim nadajući netko svibanj imati odgovor thanxs setup Windows XP Home sa Service Pack 3 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bok, dobrodošli na CJ. Da, vi ste u ispravnom forum.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imati pogledati ovdje http://support.microsoft.com/kb/923100 http://msdn.microsoft.com/en-us/kb/kb00318785.aspx
|
| |||
| |||
| Jeste Windows instalirati ažuriranja drugih OK? Da li je taj problem nastati nakon ažuriranja za sp3? ako je tako, on svibanj biti zbog neke nedostaju. dll datoteka. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows Vidik Ažurirati Won't | Bubba | Virus, Spyware i sigurnost | 56 | 30. svibanj 2009 14:16 |
| Neuspješno ažuriranje sustava Windows | Razer | Windows Operating Systems | 11 | 27. prosinac 2008 05:37 |
| Windows Update | rbscooby | Windows Operating Systems | 3 | 24. travanj 2008 13:06 |
| Windows update ne radi? | christine154 | Windows Operating Systems | 4 | 11. ožujak 2008 09:14 |
| Windows Update | christine154 | Windows Operating Systems | 45 | 28. veljača 2008 05:45 |
| Thread Tools | |
| |