![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| hi guys Iam Newby į forumą Tikiuosi Iam komandiravimo į tinkamą vietą. Mano problema yra, kai bandau & Gauk tai Windows Update "... Parsisiuntimas Microsoft. NET Framework 3.5 Service Pack 1. NET Framework 3.5 Šeimos naujinimas (KB951847) x86 (atnaujinta 1 iš 1) ... tai pasireiškia per 99% tada sustoja ir po 5mins ar taip ji sako nepavyko tai aukšto prioriteto atnaujinimas. Mėginau kelis kartus iki galo tai bet kas jo paties rezultato, todėl tikimės Iam kas gali atsakyti thanxs setup Windows XP Home su Service Pack 3 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi, welcome to CJ. Taip, Jūs esate tinkamas forumas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have a look here http://support.microsoft.com/kb/923100 http://msdn.microsoft.com/en-us/kb/kb00318785.aspx
|
| |||
| |||
| Ar Windows įdiegti kitų naujinimų Gerai? Ar ši problema atsiranda atnaujinus su SP3? Jei taip, tai gali būti dėl kai kurių trūksta. dll failus. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| "Windows Vista" neatnaujins | Bubba | Virus, Spyware & Security | 56 | Gegužė 30, 2009 14:16 |
| Nepavyko atnaujinti "Windows" | Razer | Windows "operacinės sistemos | 11 | 27 gruodis 2008 05:37 |
| Windows Update | rbscooby | Windows "operacinės sistemos | 3 | Balandis 24, 2008 13:06 |
| Windows update neveikia? | christine154 | Windows "operacinės sistemos | 4 | Kovas 11, 2008 09:14 |
| Windows Update | christine154 | Windows "operacinės sistemos | 45 | 28 vasaris 2008 05:45 |
| Temos įrankiai | |
| |