![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок момачки Иам један Неубы на форумима па ја се надам иам објављивања у одговарајућем месту. Мој проблем је нашто ЈА пробати и добити овај уиндоус упдате ... Преузимање софтвера Мицрософт. НЕТ Фрамеуорк 3,5 Сервице Пацк 1 и. НЕТ Фрамеуорк 3,5 Породични Упдате (КБ951847) кс86 (упдате 1 оф 1) ... он добија превише 99% и онда престане након 5минс или тако да га није успело, каже да је ово високоприоритетна исправке. Покушао сам неколико пута до краја ове, али сваки њен исти резултат тако Затим надајући неко мај имати одговор тханксс сетуп Уиндоус КСП Хоме са Сервице Пацк 3 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здраво, добродошли на ЦЈ. Да, ви сте у исправном форум.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имати погледати овде хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/923100 хттп://мсдн.мицрософт.цом/ен-ус/кб/кб00318785.аспкс
|
| |||
| |||
| Јесте Уиндоус инсталирате исправке других ОК? Да ли је тај проблем настати након исправке за сп3? ако је тако, он мај бити због неке недостају. длл датотека. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоуси Видик Модернизирати Уон'т | Буббле | Вирус, Спыуаре и безбедност | 56 | 30 мај 2009 14:16 |
| Није успело ажурирање система Уиндоус | Разер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 11 | 27 децембар 2008 05:37 |
| Уиндоус Упдате | рбсцообы | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 24 април 2008 13:06 |
| Уиндоус упдате не ради? | цхристине154 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 11 март 2008 09:14 |
| Уиндоус Упдате | цхристине154 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 45 | 28 фебруар 2008 05:45 |
| Тхреад Тоолс | |
| |