![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці Iam Newby на форумах, так що я сподіваюся, IAM проводку в належне місце. Моя проблема полягає, коли я намагаюся отримати цю & Windows Update ... Завантаження Microsoft. NET Framework 3.5 Service Pack 1 і. NET Framework 3.5 Сім'я Update (KB951847) x86 (оновлення 1 з 1) ... вона стає занадто 99%, то після зупинки & 5mins або так вона каже, не вдалося це високопріоритетні оновлення. Я намагався кілька разів, щоб закінчити це, але кожен свій же результат, сподіваючись у такий Iam хтось може відповісти Thanxs настройка Windows XP Home з пакетом оновлення 3 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт, ласкаво просимо в CJ. Так, ви знаходитеся в правильному форумі.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Подивіться тут http://support.microsoft.com/kb/923100 http://msdn.microsoft.com/en-us/kb/kb00318785.aspx
|
| |||
| |||
| Хіба Windows встановіть інші оновлення OK? Ця проблема виникає після оновлення до SP3? Якщо так, то це може бути пов'язано з деякими зниклими без вісті. DLL файлів. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows Vista не буде оновлення | Bubba | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 56 | 30 травня 2009 14:16 |
| Помилка при оновленні Windows | Razer | Операційні системи Windows | 11 | 27 грудня 2008 05:37 |
| Windows Update | rbscooby | Операційні системи Windows | 3 | 24 квітня 2008 13:06 |
| Windows Update не працює? | christine154 | Операційні системи Windows | 4 | 11 березня 2008 09:14 |
| Windows Update | christine154 | Операційні системи Windows | 45 | 28 лютого 2008 05:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |