![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей, за известно време сега са като на проблем, когато инсталирате Windows актуализации. Аз изглежда да ги свалите глоба, но те никога не изглежда да се инсталира. Мисля, че те са инсталирани успешно, а след това всеки път, когато го изключите компютъра, аз съм като се има предвид възможността да се изключи, без да инсталирате актуализации (което аз винаги правя сега), което показва, че промени не са били инсталирани infact. Какво причинява това и какво е решението? Благодаря ти, Лука |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако този проблем, толкова много пъти на мои клиенти и персонални компютри.
| |||
| |||
| Хей, благодаря ви помогне. Съжалявам за това, че глупав, но как точно мога да получа прозорци ремонт? Или означава това напълно преинсталирането на Windows? |
|
| |||
| |||
| Това е част инсталирате, тя ремонти ядрото на файлове без messing с вашите данни и внедряване. Имате нужда от Windows CD. |
|
| |||
| |||
| 1) Стартирайте пълен набор от шпионски софтуер и вируси сканира. <- Аз съм виждал много копия на зловредния софтуер е виновника за това. 2) Да система за поддръжка, включително Chkdsk. 3) Това е доста изчерпателен списък от "възможно" поправки от MS http://support.microsoft.com/default...b; EN-US; 822798 Но тези, които ще бъдат най-вероятно да погледнете е: Цитат:
|
|
| |||
| |||
| ОК готино са следвали този съвет, как ще разбера дали е работил или не? |
|
| |||
| |||
| Какви съвети? Daves, мина или всички. |
|
| |||
| |||
| Hehe съжалявам, беше смисъла твое в този случай. Съжалявам за объркването. Предполагам, че ще го разберете след рестартиране |