![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, za chvíli jsem byla s problémem při instalaci aktualizací systému Windows. I zdá se, stáhnout je v pořádku, ale nikdy se zdá, že si nainstalován. Myslím, že je nainstalováno, a pak pokaždé, když vypnete počítač, jsem možnost vypnout bez instalovat aktualizace (což jsem vždycky dělat), což ukazuje, že aktualizace nebyla infact byly instalovány. Co je příčinou potíží, a co je řešení? Díky, Luke |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kdyby tento problém tolikrát na moje PC a zákazníky.
| |||
| |||
| Ahoj, děkuji Vám za pomoc. Je mi líto, že jsou hloupí, ale jak přesně to jsem si opravit okna? Nebo to znamená kompletně přeinstalovat Windows? |
|
| |||
| |||
| Je to součástí instalace, je oprava základní soubory bez umazávání s Vašimi údaji a přizpůsobení. Budete potřebovat Windows CD. |
|
| |||
| |||
| 1) Spustit kompletní spywaru a viru testuje. <- Jsem viděl mnoho případů malware je viníkem tohoto. 2) Do systému údržby včetně chkdsk. 3) To je poněkud vyčerpávající seznam "možná" opravy od MS http://support.microsoft.com/default...b; en-us; 822798 Ale ty bych se s největší pravděpodobností se podívejte na: Citace:
|
|
| |||
| |||
| ok v pohodě mají následovat tuto radu, jak budu vědět, jestli to pracuje nebo ne? |
|
| |||
| |||
| Které rady? Daves, důl nebo všechny. |
|
| |||
| |||
| Hehe sorry, byl to váš smysl v tomto případě. Omlouváme se za zmatek. Myslím, že budu vědět po restartu |