![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, για λίγο, τώρα έχω ένα πρόβλημα που κατά την εγκατάσταση ενημερωμένων εκδόσεων των Windows. I φαίνεται να κατεβάσετε πρόστιμο, αλλά ποτέ δεν φαίνεται να είναι εγκατεστημένο. Νομίζω ότι έχουν εγκατασταθεί με επιτυχία, και στη συνέχεια κάθε φορά που τερματίζετε τη λειτουργία του, είμαι δεδομένη την επιλογή για να απενεργοποιήσετε την εγκατάσταση ΧΩΡΙΣ ενημερώσεις (που κάνω πάντα τώρα), η οποία δείχνει ότι η ενημέρωση δεν έχουν infact εγκαταστάθηκε. Τι προκαλεί αυτό και ποια είναι η λύση; Ευχαριστώ, Λουκ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν αυτό το πρόβλημα, ώστε πολλές φορές στο δικό μου και των πελατών PC.
| |||
| |||
| Γεια σας, σας ευχαριστώ για την βοήθεια. Συγγνώμη για την ανόητη, αλλά πώς ακριβώς μπορώ να πάρω ένα παράθυρα επισκευής; Ή μήπως αυτό σημαίνει πλήρη επανεγκατάσταση των Windows; |
|
| |||
| |||
| Είναι ένα μέρος εγκατάσταση, η επισκευή των βασικών αρχείων χωρίς Messing με τα στοιχεία σας και παραμετροποίηση. Θα χρειαστείτε το CD των Windows. |
|
| |||
| |||
| 1) Τρέξε ένα πλήρες σύνολο των spyware και σαρώνει ιού. <- Έχω δει πολλές περιπτώσεις κακόβουλου λογισμικού είναι ο ένοχος για αυτό. 2) Να σύστημα συντήρησης συμπεριλαμβανομένων chkdsk. 3) Αυτό είναι μάλλον ενδεικτικός κατάλογος των "δυνατό" κώδικα από MS http://support.microsoft.com/default...b? en-us? 822798 Αλλά αυτά θα είναι πιο πιθανό να εξετάσουμε είναι: Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| ok cool ακολούθησαν αυτή τη συμβουλή? Πώς θα γνωρίζω εάν έχει ή δεν λειτούργησαν; |
|
| |||
| |||
| Ποια συμβουλή; Daves, ορυχείο ή όλα. |
|
| |||
| |||
| Hehe συγνώμη, είχε νόημα η δική σας σε αυτή την περίπτωση. Συγνώμη για τη σύγχυση. Μάλλον θα το γνωρίζουμε μετά από μια επανεκκίνηση |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επίκλισης εγκαταστήσετε ενημερωμένες εκδόσεις των Windows! | craiig | Λειτουργικά συστήματα Windows | 28 | 22 Οκτ 2008 07:33 |
| Ενημερωμένες εκδόσεις των Windows | quincysw | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 20 Οκτ 2008 12:56 |
| Πώς να μπλοκάρει τις ενημερωμένες εκδόσεις των Windows; | Sandra | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 26η Σεπ 2008 11:30 |
| Πρόβλημα με το κατέβασμα και την εγκατάσταση αυτόματων ενημερώσεων για XP | VijayPal | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 5 Ιουν 2008 10:15 |
| Ενημερωμένες εκδόσεις των Windows πρόβλημα | tmockingbird | Λειτουργικά συστήματα Windows | 8 | 28 Απρ 2008 04:56 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |