![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, egy darabig most nem egy probléma, amikor telepíti a Windows frissítéseit. Én úgy tűnik, letöltheti azokat a finom, de ezek soha nem tűnnek el telepíteni. Úgy gondolom, hogy sikeresen telepítette, majd minden alkalommal, amikor kikapcsolják a számítógépet, én adni a lehetőséget, hogy kikapcsolja a frissítések telepítése nélkül (amit mindig is csinálni), ami azt mutatja, hogy a frissítések nem infact telepítve. Mi okozza ezt, és mi a megoldás? Kösz, Luke |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha ez a probléma oly sokszor az enyémet, és az ügyfelek PC.
| |||
| |||
| Köszönöm neked segíteni. Elnézést, hogy hülye, de hogy pontosan jutok egy Windows-javítás? Vagy ez azt jelenti, teljesen újratelepítése Windows? |
|
| |||
| |||
| Ez egy részét telepíteni, akkor a javítást az alapvető fájlok nélkül módosítsák listatagsági beállításaidat adatok és testreszabásával. Szükséged lesz a Windows CD-t. |
|
| |||
| |||
| 1) Futtassa a teljes, a kémprogramok és a víruskeresés. <- Láttam sok esetben a malware az a bűnös e. 2) Nem rendszer karbantartása, beleértve chkdsk. 3) Ez egy meglehetősen teljes listáját a "lehetséges" fixes MS http://support.microsoft.com/default...b; en-us; 822798 De az is én nagyon valószínű, hogy nézd meg a következő: Idézet:
|
|
| |||
| |||
| OK cool követték ezt a tanácsot, hogyan fogom tudni, ha már dolgozott, vagy nem? |
|
| |||
| |||
| Milyen tanácsot? Daves, enyém vagy egészét. |
|
| |||
| |||
| Hehe bocs, értelmében a tiéd volt, ebben az esetben. Elnézést összetéveszthetőséget. Azt hiszem, tudom, újraindítás után |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Cant Windows frissítéseket! | craiig | A Windows operációs rendszerek | 28 | 22. október 2008 07:33 |
| Windows-frissítések | quincysw | A Windows operációs rendszerek | 7 | 20. október 2008 12:56 |
| Hogyan blokkolja a Windows frissítéseit? | Sandra | A Windows operációs rendszerek | 2 | 26. Szeptember 2008 11:30 |
| Probléma a letöltése és telepítése automatikus frissítések XP | VijayPal | A Windows operációs rendszerek | 3 | 5. jún 2008 10:15 |
| A Windows frissítések probléma | tmockingbird | A Windows operációs rendszerek | 8 | 28. április 2008 04:56 |
| Téma eszközök | |
| |