![]() |
|
| |||
| |||
| היי, כמה זמן עכשיו אני כבר נתקל בבעיה בעת התקנת עדכוני Windows. אני נראה בסדר להוריד אותם, אבל הם אף פעם לא נראה לקבל מותקן. אני חושב שהם הותקן בהצלחה, ולאחר מכן כל פעם לכבות את המחשב, אני ניתנה אפשרות לכבות מבלי להתקין עדכונים (שבו אני תמיד עושה כעת), אשר מציגה את העדכונים infact לא היה מותקן. מה זה גורם ומה הוא הפתרון? תודה, לוק |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בעיה זו הייתה כל כך הרבה פעמים על מחשבים שלי ושל הלקוחות.
| |||
| |||
| היי, תודה לך על העזרה. מצטער בשביל להיות טיפשי, אבל איך בדיוק אני מקבל Windows לתקן? או האם זה אומר לגמרי מחדש של Windows? |
|
| |||
| |||
| חלק זה של התקן, היא מתקנת את קבצי הליבה מבלי להתעסק עם הנתונים שלך ואת ההתאמה האישית. תצטרך תקליטור Windows. |
|
| |||
| |||
| 1) בחר הפעלה מלאה של תוכנות ריגול ושל סריקות וירוסים. <- ראיתי מקרים רבים של תוכנה זדונית להיות עברין זה. 2) האם המערכת כולל אחזקה Chkdsk. 3) זוהי רשימה ממצה למדי של "אפשרי" מתקן מ-MS http://support.microsoft.com/default...b; en-US; 822798 אבל את אלה אני כנראה יהיה להסתכל על זה: ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| בעקבות אישור זה מגניב יש עצה, איך אני יודע אם הוא עובד או לא? |
|
| |||
| |||
| איזו עצה? Daves, שלי או כל. |
|
| |||
| |||
| Hehe מצטער, היתה משמעות שלך במקרה זה. סליחה על הבלבול. אני מניח שאני יודע יהיה לאחר הפעלה מחדש |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| להתקין את עדכוני Windows צביעות!! | craiig | מערכות ההפעלה Windows | 28 | 22 אוקטובר 2008 07:33 |
| עדכוני Windows | quincysw | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 20 אוקטובר 2008 12:56 |
| כיצד לחסום עדכוני Windows? | סנדרה | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 26 ספטמבר 2008 11:30 |
| בעיה עם הורדה והתקנה אוטומטית של עדכונים על XP? | VijayPal | מערכות ההפעלה Windows | 3 | ה -5 בחודש יוני 2008 10:15 |
| עדכוני Windows בעיה | tmockingbird | מערכות ההפעלה Windows | 8 | -28 לאפריל 2008 04:56 |
| שרשרת כלים | |
| |