![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki,, o dabar aš jau turintys problemų, kai diegiate Windows atnaujinimus. Man atrodo, juos parsisiųsti baudą, tačiau jos niekada, atrodo, gauti įdiegta. Aš manau, kad jie būtų sėkmingai įdiegta, ir tada kiekvieną kartą, išjungti kompiuterį, esu suteikta galimybė išjungti be įdiegti atnaujinimus (kurio aš visada iki šiol), kuri rodo, kad atnaujinimai nėra infact įdiegta. Kodėl tai vyksta ir kas yra išeitis? Ačiū, Lukas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turėjo šią problemą daug kartų dėl mano ir klientų kompiuterius.
| |||
| |||
| Hey, Thanks for you help. Atsiprašau už tai, kad kvailas, bet kaip tiksliai gausiu langų remontas? Ar tai reiškia visiškai įdiegti "Windows"? |
|
| |||
| |||
| Tai daliai nustatyti, kad remontas pagrindinius failus be Messing su savo duomenimis ir pritaikyti. Jums reikės Windows CD. |
|
| |||
| |||
| 1) Vykdyti pilną šnipinėjimo programų ir antivirusinių programų. <- Mačiau daug atvejų, kenkėjiška programa yra šio kaltininkas. 2) Ar sistemos priežiūrą, įskaitant chkdsk. 3) Tai yra gana išsamus sąrašas "galimą" pataisymai iš MS http://support.microsoft.com/default...b; en-US; 822.798 Bet tie, kurie man būtų labiausiai tikėtina, kad pažvelgti į tai: Citata:
|
|
| |||
| |||
| Gerai cool laikėsi šios rekomendacijos; Kaip aš sužinosiu, jei jis dirbo ar ne? |
|
| |||
| |||
| Kuris patarimo? Daves, kasykloje arba visi. |
|
| |||
| |||
| Hehe Atsiprašome, buvo apibrėžta tavo šiuo atveju. Atsiprašau už painiavą. I guess I'll know po restart |