![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, lai savukārt tagad esmu, kam problēmas, instalējot windows updates. Man šķiet, ka tos lejupielādēt naudas sodu, taču tie nekad, šķiet, iegūt uzstādīta. Es domāju, ka viņi ir veiksmīgi instalēta, un pēc tam ik reizi, kad es slēgtas dators, i am dota iespēja izslēgt bez instalēšanas atjauninājumu (kas man vienmēr jādara tagad), kas liecina, ka atjaunināšana nav infact uzstādīšanas. Kas ir kas izraisa šo un kāds ir risinājums? Thanks, Luke |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bijusi šī problēma tik daudzas reizes raktuves un klientu datoriem.
| |||
| |||
| Hey, thanks for you help. Žēl ir muļķīgs, bet cik tieši es varu iegūt logu remonts? Vai arī tas nozīmē pilnīgi pārinstalēt Windows? |
|
| |||
| |||
| Tas ir daļa instalēt, tad remonta galveno failus, messing ar saviem datiem un pielāgošanu. Jums būs nepieciešams Windows CD. |
|
| |||
| |||
| 1) Palaidiet pilnu komplektu spyware un vīrusu skenēšanu. <- Es esmu redzējis daudzus gadījumus, malware ir vaininieks ar to. 2) Vai sistēmas apkopi, tostarp chkdsk. 3) Tas ir diezgan izsmeļošs saraksts par "iespējams", ir noteikts no MS http://support.microsoft.com/default...b; en-us; 822.798 Bet tie, es būtu ļoti iespējams apskatīt ir: Quote:
|
|
| |||
| |||
| ok cool ir sekojuši šo ieteikumu, kādā veidā es varu uzzināt, ja tas ir nostrādājis, vai ne? |
|
| |||
| |||
| Kura padomu? Daves, raktuve vai visus. |
|
| |||
| |||
| Hehe sorry, bija nozīme yours šajā gadījumā. Atvainojos par neskaidrību. I guess I'll zinu pēc restart |