![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, jakiś czas teraz zostały mające problem podczas instalowania aktualizacji systemu Windows. I wydaje się, aby pobierać je dobrze, ale nie wydaje się zainstalowane. Myślę, że są one poprawnie zainstalowany, a następnie za każdym razem i zamykania komputera, mam możliwość aby wyłączyć bez instalowania aktualizacji (co nie zawsze i teraz), które pokazuje, że nie infact aktualizacje zostały zainstalowane. Co jest przyczyną i jakie jest rozwiązanie? Dzięki, Łukasza |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gdyby ten problem tak wiele razy w sprawie kopalni i komputery klientów.
| |||
| |||
| Hey, thanks for you help. Przepraszamy za głupi, ale jak dokładnie mogę dostać naprawy okien? Czy to oznacza całkowicie ponownej instalacji Windows? |
|
| |||
| |||
| Jest to część instalacji, napraw to podstawowe pliki bez messing z danych i dostosowania. Potrzebny jest dysk CD z systemem Windows. |
|
| |||
| |||
| 1) Uruchom pełen zestaw programów szpiegujących i skanowanie wirusów. <- Widziałem wiele przypadków złośliwego oprogramowania jest winowajca tego. 2) Czy w tym systemu chkdsk. 3) Jest to raczej wykaz "możliwe" ustalił z MS http://support.microsoft.com/default...b; pl; 822798 Ale te byłbym najprawdopodobniej spojrzeć na to: Cytat:
|
|
| |||
| |||
| ok cool mieć po tej rady, jak będę wiedzieć, jeżeli ma pracował czy nie? |
|
| |||
| |||
| Jakie rady? Daves, kopalnia lub wszystkich. |
|
| |||
| |||
| Hehe Przepraszamy, był sens Ciebie w tym przypadku. Przepraszamy za zamieszanie. I guess I'll wiedzieć po restarcie |