![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, на деякий час я тепер виникла проблема при установці Windows Updates. Мені видається, завантажте їх добре, але вони ніколи не здається, щоб отримати встановлені. Я думаю, що вони будуть успішно встановлені, а потім кожен раз, коли я вимкнути комп'ютер, я надана можливість відключити без встановлення оновлень (який я завжди роблю зараз), який показує, що оновлення не були встановлені Infact. Що є причиною цього і що таке рішення? Спасибі, Лука |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо б ця проблема багато раз на моїх клієнтів і ПК.
| |||
| |||
| Гей, спасибі вам за допомогою. Вибачте за те, що нерозумно, але як я можу отримати Windows ремонту? Або це означає повної перевстановлення Windows? |
|
| |||
| |||
| Вона є частиною установки, її ремонтом основних файлів без возитися з вашими даними і налаштування. Вам буде потрібно компакт-диск Windows. |
|
| |||
| |||
| 1) Запускаємо повний набір програм-шпигунів і вірусів сканування. <- Я бачив багато прикладів шкідливого коду, винуватцем цього. 2) Чи є система обслуговування, включаючи CHKDSK. 3) Це досить вичерпний перелік "можливих" виправлень від MS http://support.microsoft.com/default...b; RU; 822798 Але ті, які я б, швидше за все, дивитися на це: Цитата:
|
|
| |||
| |||
| OK Cool послідував цієї поради, яким я буду знати, якщо він працює чи ні? |
|
| |||
| |||
| Яку пораду? Daves, шахти або Все. |
|
| |||
| |||
| Хе-хе На жаль, було сенсу повагою в цьому випадку. Вибачте за плутанину. Думаю, я буду знати, після перезапуску |