по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Windows актуализации проблем

Reply

Нишка Инструменти
Old 16-ти Февруари, 2008, 12:55
Член Група

Майка ми работи Windows Vista на лаптопа си, и всеки път, когато тя се инсталира актуализациите показано на картинката по-долу, нейният лаптоп опита да рестартира, но после нещо се обърка, когато той се опитва да зареди отново. Това ви дава меню, където можете да изберете дали искате да стартирате в безопасен режим, безопасен режим + командния ред и всичко това, след това е просто един порочен кръг (продължава да правиш едно и също нещо отново и отново).

Корекцията това е възстановяване на предишно състояние на използване на диск, OS. Ето го създава дневник:
Код:
Първопричина намерени: ------------------ А кръпка пречи на стартирането на системата. Ремонт действие: възстановяване на системата Резултат: завършен успешно. Код на грешката = 0x0 времето = 360206ms
И на снимката с актуализации, че иска да инсталирате:

Знае ли някой, който актуализация е този, който продължава да трясък на ОС?

Благодаря предварително.
Old 16 февруари 2008, 14:14
Модератор Група

Опитайте да инсталирате една актуализация на време и да видим дали това помага.

Old 16-ти Февруари, 2008, 15:15
Член Група

Да, щях да го направя, но майка ми не я приведе ОС диск с нея така, когато се удари актуализация, която офицерски нещата няма да бъдат в състояние да направят нещо за една или две седмици (на почивка. -. - ')

Ами .. Предполагам, че тези updates'll трябва да чакаме тогава и аз ще направя както ти каза, един по един.
Old 16-ти Февруари, 2008, 15:18
Модератор Група

Можете също така да проверите тук за решение. Помощ за Windows с актуализации

Ако е необходимо само обратно след като съм сигурен, можем да се опитаме с други неща.

Old 28-ми април 2008, 04:15
Член Група

Намерих somthing че проблемът би могъл да бъде ... Когато кликнете на моя компютър
местните Диск (C:) са отбелязани синьо - I lclick на него и ...

7e3592a585e5a82bd52e0d2f923bb1 това е също така подчерта синьо - и кликнете върху нея

актуализация е маркиран синьо и кликнете върху нея

аз добивам 3 файл в нея всички подчертани синьо

Първият ... update.exe сервизен пакет на Windows Setup Microsft корпорация
ако кликнете върху него една Erro кутия идва до поговорка "Инсталацията не може да намери update.inf файл е необходимо да обновите система." (и неговите снимка на монитора на компютъра и монитора на кула () кула с отворена кутия)

вторият файл е .... Updspapi.dll 6.2.29.0 обслужване настройка на Windows API
ако кликнете върху него тя ме пита за да отворите с програми
(неговата снимка на ц.н.т. зелени и оранжеви ц.н.т. на хартия A4 с горния десен ъгъл прегъвайте в)

Накрая .. wpdinstallutil.dll
ако кликнете върху него тя ме пита за да отворите с програми
(неговата снимка на ц.н.т. зелени и оранжеви ц.н.т. на хартия A4 с горния десен ъгъл прегъвайте в)

от помощ?
Old 28-ми април 2008, 04:21
Член Група

Съжалявам, че psted на грешен форум и по някаква причина аз арго редактиране = Много съжалявам!
Old 28-ми април 2008, 04:46
Номер на групата

Вие добре определено движение легитимни копия на Vista? ... като M $ са въвели известия избият стари пукнатини timestopper и предотвратяване на актуализации се изтеглят, когато те са открити ..... Аз забелязах KB929735 Прозорец Служба: vt32time (часовник прозорец служба) е в списъка tmockingbird, но не са избрани ..... Това може да бъде отговор на въпроса си

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 28-ми април 2008, 04:54
Член Група

Незнам XP Home, IM и сигурно!
Old 28-ми април 2008, 04:56
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от craiig View Post
Незнам XP Home, IM и сигурно!
LOL ... Да аз просто сте забелязали, публикувани в грешен форум, така че сте извини
Reply

Register

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Проблем с играта актуализации по X360. spooky123 PC & конзолата Gaming 0 13 Юни 2009 16:25
Арго инсталирате Windows актуализации! craiig Windows операционни системи 28 22 Окт 2008 07:33
Windows актуализации quincysw Windows операционни системи 7 20 Октомври, 2008 12:56
Как да блокират актуализации на Windows? Сандра Windows операционни системи 2 26-ти септември 2008 11:30
Windows актуализации не се инсталира Lukee12 Windows операционни системи 7 27-ми септември 2007 19:03
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc