![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Майка ми работи Windows Vista на лаптопа си, и всеки път, когато тя се инсталира актуализациите показано на картинката по-долу, нейният лаптоп опита да рестартира, но после нещо се обърка, когато той се опитва да зареди отново. Това ви дава меню, където можете да изберете дали искате да стартирате в безопасен режим, безопасен режим + командния ред и всичко това, след това е просто един порочен кръг (продължава да правиш едно и също нещо отново и отново). Корекцията това е възстановяване на предишно състояние на използване на диск, OS. Ето го създава дневник: Код: Първопричина намерени: ------------------ А кръпка пречи на стартирането на системата. Ремонт действие: възстановяване на системата Резултат: завършен успешно. Код на грешката = 0x0 времето = 360206ms ![]() Знае ли някой, който актуализация е този, който продължава да трясък на ОС? Благодаря предварително. |
|
| |||
| |||
| Опитайте да инсталирате една актуализация на време и да видим дали това помага. |
|
| |||
| |||
| Да, щях да го направя, но майка ми не я приведе ОС диск с нея така, когато се удари актуализация, която офицерски нещата няма да бъдат в състояние да направят нещо за една или две седмици (на почивка. -. - ') Ами .. Предполагам, че тези updates'll трябва да чакаме тогава и аз ще направя както ти каза, един по един. |
|
| |||
| |||
| Можете също така да проверите тук за решение. Помощ за Windows с актуализации Ако е необходимо само обратно след като съм сигурен, можем да се опитаме с други неща. |
|
| |||
| |||
| Намерих somthing че проблемът би могъл да бъде ... Когато кликнете на моя компютър местните Диск (C:) са отбелязани синьо - I lclick на него и ... 7e3592a585e5a82bd52e0d2f923bb1 това е също така подчерта синьо - и кликнете върху нея актуализация е маркиран синьо и кликнете върху нея аз добивам 3 файл в нея всички подчертани синьо Първият ... update.exe сервизен пакет на Windows Setup Microsft корпорация ако кликнете върху него една Erro кутия идва до поговорка "Инсталацията не може да намери update.inf файл е необходимо да обновите система." (и неговите снимка на монитора на компютъра и монитора на кула () кула с отворена кутия) вторият файл е .... Updspapi.dll 6.2.29.0 обслужване настройка на Windows API ако кликнете върху него тя ме пита за да отворите с програми (неговата снимка на ц.н.т. зелени и оранжеви ц.н.т. на хартия A4 с горния десен ъгъл прегъвайте в) Накрая .. wpdinstallutil.dll ако кликнете върху него тя ме пита за да отворите с програми (неговата снимка на ц.н.т. зелени и оранжеви ц.н.т. на хартия A4 с горния десен ъгъл прегъвайте в) от помощ? |
|
| |||
| |||
| Съжалявам, че psted на грешен форум и по някаква причина аз арго редактиране = Много съжалявам! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие добре определено движение легитимни копия на Vista? ... като M $ са въвели известия избият стари пукнатини timestopper и предотвратяване на актуализации се изтеглят, когато те са открити ..... Аз забелязах KB929735 Прозорец Служба: vt32time (часовник прозорец служба) е в списъка tmockingbird, но не са избрани ..... Това може да бъде отговор на въпроса си
| |||
| |||
| Незнам XP Home, IM и сигурно! |
|
| |||
| |||
| LOL ... Да аз просто сте забелязали, публикувани в грешен форум, така че сте извини |
![]() |
|
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблем с играта актуализации по X360. | spooky123 | PC & конзолата Gaming | 0 | 13 Юни 2009 16:25 |
| Арго инсталирате Windows актуализации! | craiig | Windows операционни системи | 28 | 22 Окт 2008 07:33 |
| Windows актуализации | quincysw | Windows операционни системи | 7 | 20 Октомври, 2008 12:56 |
| Как да блокират актуализации на Windows? | Сандра | Windows операционни системи | 2 | 26-ти септември 2008 11:30 |
| Windows актуализации не се инсталира | Lukee12 | Windows операционни системи | 7 | 27-ми септември 2007 19:03 |
| Нишка Инструменти | |
| |