![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Moje matka se systémem Windows Vista na notebooku, a pokaždé, když se nainstaluje aktualizace uvedeno na obrázku níže, její pokusy o notebook restartovat, ale pak se něco pokazí, když se pokouší zavést znovu. Dává vám menu, kde si musíte vybrat, zda chcete nastartovat do nouzového režimu, Safe Mode + příkazového řádku a všechny, že poté, že je to prostě začarovaný kruh (pořád dělá to samé pořád dokola). Oprava k tomu je obnovit do předchozího stavu pomocí disku OS. Zde je log vytváří: Kód: Příčina nalezeno: ------------------ patch brání spuštění systému. Oprava opatření: obnovení systému Výsledek: úspěšně dokončena. Error code = 0x0 = Doba nutná 360206ms ![]() Ví někdo, které aktualizace je ten, který neustále shazovat OS? Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| Zkuste nainstalovat jednu aktualizaci v čase a viděli, zda to pomůže. |
|
| |||
| |||
| Jo, jsem chtěla udělat, ale moje máma nepřinesla ji OS disk s ní, takže když jsem narazila na aktualizaci binec, co se nebudu moci nic dělat za týden nebo dva (na dovolené. -. - ') No .. Myslím, že ty updates'll muset počkat, a pak budu dělat, co jste řekl, jeden po druhém. |
|
| |||
| |||
| Také se můžete podívat zde řešení. Pomoc s Windows Update V případě potřeby pouze poštou zpět, jak jsem si jist, že můžeme zkusit jiné věci. |
|
| |||
| |||
| Našel jsem somthing, že by mohl být problém ... Když kliknu na mém počítači místní disk (C:) je zvýrazněna modrou - i lclick na ni a ... 7e3592a585e5a82bd52e0d2f923bb1 to je také zdůrazněno modrá - i na něj klikněte Aktualizace je zvýrazněna modrou i kliknutím na něj Chápu 3 souborů v něm všechny zvýrazněné modrou První z nich ... update.exe Windows Service Pack nastavení Microsft korporace if i kliknutí na něj erro box přijde řekl: "Instalační program nemohl najít soubor Update.inf potřebné při aktualizaci systému." (a jeho obraz monitoru počítače a věž () monitor na věži s box otevřené) Druhý soubor je .... Updspapi.dll 6.2.29.0 okna servis nastavení API i když kliknete na to požádá mě otevřete s programy (jeho obraz zelené a oranžové ozubená ozubená na papír formátu A4 s horním rohu v ohybu) Konečně .. wpdinstallutil.dll i když kliknete na to požádá mě otevřete s programy (jeho obraz zelené a oranžové ozubená ozubená na papír formátu A4 s horním rohu v ohybu) pomoc? |
|
| |||
| |||
| sorry i na špatný psted fóra az nějakého důvodu i cant edit = S Velmi se omlouvám! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jste kluci určitě běh legit kopií Vista? ... jako M $ zavedli aktualizace odrovnat staré timestopper praskliny a zabránění stahování aktualizací, jsou-li zjištěny ..... Všiml jsem si, KB929735 Windows Service: vt32time (hodiny Windows Service) je v tmockingbird seznamu, ale není vybráno ..... to může být vaše odpověď
| |||
| |||
| im na XP Home a im jistý! |
|
| |||
| |||
| LOL ... Jo, jsem si všiml, posta ve špatném fóru, tak jsi omluven |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problém s aktualizací hra na X360. | spooky123 | PC a herní konzole | 0 | 13 června 2009 16:25 |
| Cant instalaci aktualizací systému Windows! | craiig | Operační systémy Windows | 28 | 22. října 2008 07:33 |
| Aktualizace systému Windows | quincysw | Operační systémy Windows | 7 | 20. října 2008 12:56 |
| Jak blokovat aktualizace systému Windows? | Sandra | Operační systémy Windows | 2 | 26. Září 2008 11:30 |
| Ne instalaci aktualizací systému Windows | Lukee12 | Operační systémy Windows | 7 | 27. Září 2007 19:03 |
| Thread Nástroje | |
| |