μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Ενημερωμένες εκδόσεις των Windows πρόβλημα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16 Φεβρουαρίου 2008, 12:55
Μέλος Ομάδα

Default Ενημερωμένες εκδόσεις των Windows πρόβλημα

Η μητέρα μου με Windows Vista στο φορητό της, και κάθε φορά που εγκαθιστά την ενημέρωση εμφανίζεται στην παρακάτω εικόνα, φορητό υπολογιστή προσπάθειές της για την επανεκκίνηση, αλλά τότε κάτι πάει στραβά, όταν προσπαθεί να ξεκινήσει και πάλι. Σας δίνει το μενού, όπου μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να ξεκινήσετε σε ασφαλή λειτουργία, Safe Mode + γραμμή εντολών και όλα αυτά, μετά από αυτό είναι ακριβώς ένα φαύλο κύκλο (συνεχίζει να κάνει το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά).

Η ενημέρωση κώδικα για αυτό είναι επαναφορά σε προηγούμενη κατάσταση με το δίσκο OS. Εδώ είναι το αρχείο καταγραφής που δημιουργεί:
Κωδικός:
Αιτία που βρέθηκαν: ------------------ Το έμπλαστρο εμποδίζει την εκκίνηση του συστήματος. Δράσης Επισκευή: επαναφορά του συστήματος Αποτέλεσμα: ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Error code = 0x0 Ώρα ληφθούν = 360206ms
Και η εικόνα με τις ενημερώσεις που θέλει να εγκαταστήσει:

Ξέρει κανείς που η ενημερωμένη έκδοση είναι εκείνη που κρατά την συντριβή του OS;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Old 16η Φεβ 2008, 14:14
Συντονιστής Ομάδας

Προσπαθήστε να εγκαταστήσετε μία ενημερωμένη έκδοση σε ένα χρόνο και να δούμε αν αυτό βοηθάει.

Old 16 Φεβρουαρίου 2008, 15:15
Μέλος Ομάδα

Ναι, ήμουν έτοιμος να το κάνω, αλλά η μαμά μου δεν θέτουν OS δίσκο του μαζί της, ώστε όταν χτύπησα την ενημέρωση των λεσχών που τα πράγματα δεν θα είναι σε θέση να κάνουμε τίποτα για μια εβδομάδα ή δύο (σε διακοπές. -. - ')

Λοιπόν .. Υποθέτω ότι οι updates'll πρέπει να περιμένουμε τότε και εγώ θα κάνω όπως είπατε και εσείς, μία προς μία.
Old 16 Φεβρουαρίου 2008, 15:18
Συντονιστής Ομάδας

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε εδώ για μια λύση. Βοήθεια με το Windows Update

Αν χρειάζεται λίγο μετά πίσω και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να δοκιμάσουμε άλλα πράγματα.

Old 28 Απριλίου, 2008, 04:15
Μέλος Ομάδα

i somthing διαπιστώθηκε ότι μπορεί να είναι το πρόβλημα ... όταν κάνω κλικ στον υπολογιστή μου
τοπικό δίσκο (C:) τονίζεται μπλε - i lclick πάνω του και ...

7e3592a585e5a82bd52e0d2f923bb1 αυτό τονίζεται επίσης μπλε - i κλικ πάνω του

επικαιροποίηση επισημαίνεται μπλε κάνω κλικ πάνω του

Έχω 3 αρχεία σε όλα υπογράμμισε μπλε

πρώτη ... update.exe παραθύρων πακέτο υπηρεσιών Microsft εγκατάστασης εταιριών
αν κάνω κλικ πάνω του ένα κουτί erro έρχεται λέγοντας "Το πρόγραμμα Εγκατάστασης δεν μπορούσε να βρει το Update.inf αρχείο που απαιτούνται για την ενημέρωση σας σύστημα." (και του μια εικόνα από μια οθόνη υπολογιστή και πύργος (παρακολουθούν σε πύργο) με ανοιχτό το παράθυρο)

δεύτερο αρχείο είναι .... Updspapi.dll 6.2.29.0 παράθυρα εξυπηρέτηση setup API
αν κάνω κλικ σε αυτό που μου ζητά να ανοίξει, με προγράμματα
(τη φωτογραφία ενός πράσινου και πορτοκαλί οδοντωτό γρανάζι σε ένα χαρτί Α4 με την πάνω δεξιά γωνία στροφής σε)

τέλος .. wpdinstallutil.dll
αν κάνω κλικ σε αυτό που μου ζητά να ανοίξει, με προγράμματα
(τη φωτογραφία ενός πράσινου και πορτοκαλί οδοντωτό γρανάζι σε ένα χαρτί Α4 με την πάνω δεξιά γωνία στροφής σε)

βοήθεια;
Old 28 Απριλίου, 2008, 04:21
Μέλος Ομάδα

Λυπάμαι psted σε λάθος φόρουμ και για κάποιο λόγο λοξοτομώ Επεξεργασία = S Πολύ λυπάμαι!
Old 28 Απριλίου, 2008, 04:46
Ομάδα Δωρητών

Are you guys σίγουρα λειτουργίας legit αντίγραφα των Vista; ... η M $ έχουν εισαχθεί ενημερώσεις για να εξοντώσει τον παλιό ρωγμές timestopper και την πρόληψη γίνεται λήψη ενημερωμένων εκδόσεων, όπου αυτά διαπιστώνονται ..... Παρατήρησα KB929735 Windows Service: vt32time (ρολόι υπηρεσία παράθυρα) είναι στη λίστα tmockingbird, αλλά δεν επελέγησαν ..... αυτό μπορεί να είναι η απάντησή σας

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 28 Απριλίου, 2008, 04:54
Μέλος Ομάδα

im στο σπίτι xp, και IM σίγουρος!
Old 28 Απριλίου, 2008, 04:56
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας craiig View Post
im στο σπίτι xp, και IM σίγουρος!
LOL ... ναι μόλις πρόσεξα σας δημοσιεύτηκε σε λάθος φόρουμ, έτσι είστε συγχωρείται
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πρόβλημα με το παιχνίδι ενημερώσεις για X360. spooky123 PC & Console Gaming 0 13 Ιουν 2009 16:25
Επίκλισης εγκαταστήσετε ενημερωμένες εκδόσεις των Windows! craiig Λειτουργικά συστήματα Windows 28 22 Οκτ 2008 07:33
Ενημερωμένες εκδόσεις των Windows quincysw Λειτουργικά συστήματα Windows 7 20 Οκτ 2008 12:56
Πώς να μπλοκάρει τις ενημερωμένες εκδόσεις των Windows; Sandra Λειτουργικά συστήματα Windows 2 26η Σεπ 2008 11:30
Ενημερωμένες εκδόσεις των Windows δεν εγκατάσταση Lukee12 Λειτουργικά συστήματα Windows 7 27η Σεπ 2007 19:03
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.