![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Η μητέρα μου με Windows Vista στο φορητό της, και κάθε φορά που εγκαθιστά την ενημέρωση εμφανίζεται στην παρακάτω εικόνα, φορητό υπολογιστή προσπάθειές της για την επανεκκίνηση, αλλά τότε κάτι πάει στραβά, όταν προσπαθεί να ξεκινήσει και πάλι. Σας δίνει το μενού, όπου μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να ξεκινήσετε σε ασφαλή λειτουργία, Safe Mode + γραμμή εντολών και όλα αυτά, μετά από αυτό είναι ακριβώς ένα φαύλο κύκλο (συνεχίζει να κάνει το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά). Η ενημέρωση κώδικα για αυτό είναι επαναφορά σε προηγούμενη κατάσταση με το δίσκο OS. Εδώ είναι το αρχείο καταγραφής που δημιουργεί: Κωδικός: Αιτία που βρέθηκαν: ------------------ Το έμπλαστρο εμποδίζει την εκκίνηση του συστήματος. Δράσης Επισκευή: επαναφορά του συστήματος Αποτέλεσμα: ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Error code = 0x0 Ώρα ληφθούν = 360206ms ![]() Ξέρει κανείς που η ενημερωμένη έκδοση είναι εκείνη που κρατά την συντριβή του OS; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| |||
| |||
| Προσπαθήστε να εγκαταστήσετε μία ενημερωμένη έκδοση σε ένα χρόνο και να δούμε αν αυτό βοηθάει. |
|
| |||
| |||
| Ναι, ήμουν έτοιμος να το κάνω, αλλά η μαμά μου δεν θέτουν OS δίσκο του μαζί της, ώστε όταν χτύπησα την ενημέρωση των λεσχών που τα πράγματα δεν θα είναι σε θέση να κάνουμε τίποτα για μια εβδομάδα ή δύο (σε διακοπές. -. - ') Λοιπόν .. Υποθέτω ότι οι updates'll πρέπει να περιμένουμε τότε και εγώ θα κάνω όπως είπατε και εσείς, μία προς μία. |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε επίσης να ελέγξετε εδώ για μια λύση. Βοήθεια με το Windows Update Αν χρειάζεται λίγο μετά πίσω και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να δοκιμάσουμε άλλα πράγματα. |
|
| |||
| |||
| i somthing διαπιστώθηκε ότι μπορεί να είναι το πρόβλημα ... όταν κάνω κλικ στον υπολογιστή μου τοπικό δίσκο (C:) τονίζεται μπλε - i lclick πάνω του και ... 7e3592a585e5a82bd52e0d2f923bb1 αυτό τονίζεται επίσης μπλε - i κλικ πάνω του επικαιροποίηση επισημαίνεται μπλε κάνω κλικ πάνω του Έχω 3 αρχεία σε όλα υπογράμμισε μπλε πρώτη ... update.exe παραθύρων πακέτο υπηρεσιών Microsft εγκατάστασης εταιριών αν κάνω κλικ πάνω του ένα κουτί erro έρχεται λέγοντας "Το πρόγραμμα Εγκατάστασης δεν μπορούσε να βρει το Update.inf αρχείο που απαιτούνται για την ενημέρωση σας σύστημα." (και του μια εικόνα από μια οθόνη υπολογιστή και πύργος (παρακολουθούν σε πύργο) με ανοιχτό το παράθυρο) δεύτερο αρχείο είναι .... Updspapi.dll 6.2.29.0 παράθυρα εξυπηρέτηση setup API αν κάνω κλικ σε αυτό που μου ζητά να ανοίξει, με προγράμματα (τη φωτογραφία ενός πράσινου και πορτοκαλί οδοντωτό γρανάζι σε ένα χαρτί Α4 με την πάνω δεξιά γωνία στροφής σε) τέλος .. wpdinstallutil.dll αν κάνω κλικ σε αυτό που μου ζητά να ανοίξει, με προγράμματα (τη φωτογραφία ενός πράσινου και πορτοκαλί οδοντωτό γρανάζι σε ένα χαρτί Α4 με την πάνω δεξιά γωνία στροφής σε) βοήθεια; |
|
| |||
| |||
| Λυπάμαι psted σε λάθος φόρουμ και για κάποιο λόγο λοξοτομώ Επεξεργασία = S Πολύ λυπάμαι! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Are you guys σίγουρα λειτουργίας legit αντίγραφα των Vista; ... η M $ έχουν εισαχθεί ενημερώσεις για να εξοντώσει τον παλιό ρωγμές timestopper και την πρόληψη γίνεται λήψη ενημερωμένων εκδόσεων, όπου αυτά διαπιστώνονται ..... Παρατήρησα KB929735 Windows Service: vt32time (ρολόι υπηρεσία παράθυρα) είναι στη λίστα tmockingbird, αλλά δεν επελέγησαν ..... αυτό μπορεί να είναι η απάντησή σας
| |||
| |||
| im στο σπίτι xp, και IM σίγουρος! |
|
| |||
| |||
| LOL ... ναι μόλις πρόσεξα σας δημοσιεύτηκε σε λάθος φόρουμ, έτσι είστε συγχωρείται |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόβλημα με το παιχνίδι ενημερώσεις για X360. | spooky123 | PC & Console Gaming | 0 | 13 Ιουν 2009 16:25 |
| Επίκλισης εγκαταστήσετε ενημερωμένες εκδόσεις των Windows! | craiig | Λειτουργικά συστήματα Windows | 28 | 22 Οκτ 2008 07:33 |
| Ενημερωμένες εκδόσεις των Windows | quincysw | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 20 Οκτ 2008 12:56 |
| Πώς να μπλοκάρει τις ενημερωμένες εκδόσεις των Windows; | Sandra | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 26η Σεπ 2008 11:30 |
| Ενημερωμένες εκδόσεις των Windows δεν εγκατάσταση | Lukee12 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 27η Σεπ 2007 19:03 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |