![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moja majka je pokrenut sustav Windows Vista na njoj laptop, i svaki put ona instalira ažuriranja prikazano na slici ispod, njoj laptop pokuša ponovno, ali onda nešto krene po zlu kada je pokušao to čizma gore opet. To vam daje izbornik u kojem morate odabrati ako želite to čizma u Siguran Način, Safe Mode + naredbeni redak i sve to, nakon toga, to je samo začarani krug (uspomena na događaj istu stvar više i više). Škripac za ovaj je vraćanju u prijašnje stanje koristeći OS disk. Ovdje je to klada stvara: Code: Uzrok pronađena: ------------------ patch sprječava pokretanje sustava. Popravak djelovanja: sistem vratiti Result: završen uspješno. Error code = 0x0 Vrijeme potrebno = 360206ms ![]() Se bilo tko znati što je ažurirati onaj koji drži na pad OS? Hvala unaprijed. |
|
| |||
| |||
| Pokušajte instalacija jedno ažuriranje na vrijeme i vidjeti ako to pomaže. |
|
| |||
| |||
| Da, bio sam će to učiniti, ali moja mama nije donio joj OS disk s njom na taj način našto JA pogodak ažurirati taj zabrljati gore stvari mi neće moći ništa učiniti za tjedan ili dva (na odmoru. -. - ') Dobro .. Mislim da oni updates'll morati pričekati onda i ja ću napraviti kao što je rekao, jedan po jedan. |
|
| |||
| |||
| Također možete provjeriti ovdje za rješenje. Pomoć s Windows Updates Ako je potrebno pravedan pošta leđa kao što sam siguran možemo pokušati druge stvari. |
|
| |||
| |||
| Našao sam somthing to bi mogao biti problem ... našto ja klik na moj kompjuter lokalni disk (C:) je označen plavom - i lclick na to i ... 7e3592a585e5a82bd52e0d2f923bb1 ovo je također označen plavom - ja kuckati na temelju to update je označen plavom i kliknite na nju ja dobiti 3 slika u njoj sve označene plavo Prvi ... update.exe Windows service pack postava Mikroskop korporacija ako ja kliknite na nju erro okvir dogoditi se gore kazivanje "Setup nije mogao naći Update.inf datoteke potrebne za ažuriranje sustava vas." (i njegova slika o monitor i toranj (pratiti na kuli) sa kutija otvorena) drugu datoteku je .... Updspapi.dll 6.2.29.0 Windows servis za postavljanje API ako kliknete na nju da me pita da otvorite sa programe (njegova slika zelena i narančasta zubac zubac na A4 papir s gornjem desnom uglu u zavoju) na kraju .. wpdinstallutil.dll ako kliknete na nju da me pita da otvorite sa programe (njegova slika zelena i narančasta zubac zubac na A4 papir s gornjem desnom uglu u zavoju) bilo koji pomoć? |
|
| |||
| |||
| sorry ja psted na krivi forum i zbog nekog razloga ja licemjerje uređivati = S je žao! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jesu li dečki definitivno prikazivati čitljiv primjeraka Vidik? ... M $ kao što su uvedena promjenama na uništite staru timestopper pukotine i sprečavanje ažuriranja se skinuti, gdje su otkrivene ti ..... Primijetio sam KB929735 Windows Service: vt32time (sat Windows Service) je u tmockingbird na popisu, ali ne i odabrani ..... ovaj svibanj biti odgovor
| |||
| |||
| im na xp home, te im siguran! |
|
| |||
| |||
| LOL ... Da sam samo primjetio te pošta na krivi forum, tako da ste ispričaj |