kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

A Windows frissítések probléma

Reply

Téma eszközök
Old Február 16, 2008, 12:55
Csoport tagja

Default A Windows frissítések probléma

Anyám a Windows Vista az ő laptop, és minden egyes alkalommal, amikor telepíti a frissítéseket látható az alábbi képen, az ő laptop megpróbálja újraindítani, de aztán valami elromlik, amikor megpróbál-hoz csomagtartó megjelöl újra. A kamera a menüben kell választani, ha azt szeretné, hogy csomagtartó-ba Csökkentett mód, Csökkentett mód + parancssorból, meg minden, azt követően, hogy ez csak egy ördögi kör (állandóan ugyanazt a dolgot újra és újra).

A javítás ez visszaállítása egy korábbi állapotának segítségével az operációs rendszer lemezen. Itt van a napló teremt:
Kód:
Okának találtam: ------------------ A javítás megakadályozza a rendszer indítását. Javító intézkedés: a rendszer-visszaállítás Eredmény: sikeresen befejeződött. Error code = 0x0 idő = 360206ms
És a képet a frissítéseket akar telepíteni:

Tudja valaki, hogy melyik frissítés az, ami állandóan összeomlik az operációs rendszer?

Köszönöm előre.
Old 16. február 2008, 14:14
Moderátor Csoport

Próbálja meg telepíteni egy frissítést egy időben, és nézd meg, ez segít.

Old Február 16, 2008, 15:15
Csoport tagja

Igen, akartam csinálni, de anyám nem hozott neki OS lemezt neki, mikor nyomja meg a frissítés elrontja a dolgokat nem fogok tudni semmit egy-két hétig (nyaralni. -. - ')

Hát .. Azt hiszem, ezek updates'll kell várni, és akkor megteszem, amit mondott, az egyik a másik után.
Old Február 16, 2008, 15:18
Moderátor Csoport

Ön is ellenőrizheti itt a megoldás. Segítség a Windows-frissítések

Szükség esetén csak tegye vissza, biztos vagyok benne, megpróbálhatjuk más dolog.

Old Április 28, 2008, 04:15
Csoport tagja

Találtam somthing, hogy lehet a problémát ... amikor kattintson a számítógépet
Helyi lemez (C:) van kiemelve blue - i lclick rá, és ...

7e3592a585e5a82bd52e0d2f923bb1 ez is kiemelte, kék - i click on it

frissítés kiemelve kék i kattints rá

én 3 kép van az összes kiemelt kék

... első update.exe Windows Service Pack setup Microsft Corporation
ha én kattints rá egy erro doboz jön ki azt, hogy "A telepítő nem tudta megtalálni a Update.inf fájl szükséges a frissítés meg rendszer." (és egy kép egy számítógép-monitor és a torony (monitort torony) egy doboz nyitott)

második fájl .... Updspapi.dll 6.2.29.0 Windows kiszolgáló beállítása API
Ha kattint rá, hogy azt kéri, hogy a program nyitott
(a kép a zöld és narancssárga fogaskerék fogaskerék egy A4-es papír a jobb felső sarokban bend in)

végül .. wpdinstallutil.dll
Ha kattint rá, hogy azt kéri, hogy a program nyitott
(a kép a zöld és narancssárga fogaskerék fogaskerék egy A4-es papír a jobb felső sarokban bend in)

any help?
Old Április 28, 2008, 04:21
Csoport tagja

Bocs, hogy psted a rossz fórumon, és valamilyen oknál fogva én vidám edit = S Nagyon sajnálom!
Old Április 28, 2008, 04:46
Donor Group

Ti biztosan fut legit példányban Vista? ... mint a M $ vezette be a frissítésekről pusztítják el a régi timestopper repedések és megakadályozza frissítések letöltésének ideje alatt, amennyiben az észlelt ..... Észrevettem, KB929735 Windows Service: vt32time (óra ablakok szolgáltatás) van tmockingbird a listán, de nem választották ki ..... ez lehet a válasz

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Április 28, 2008, 04:54
Csoport tagja

im on XP Home, és im persze!
Old Április 28, 2008, 04:56
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by craiig View Post
im on XP Home, és im persze!
LOL ... igen Csak most vettem észre akkor kiküldött a rossz fórum, szóval elnézést
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.