![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Anyám a Windows Vista az ő laptop, és minden egyes alkalommal, amikor telepíti a frissítéseket látható az alábbi képen, az ő laptop megpróbálja újraindítani, de aztán valami elromlik, amikor megpróbál-hoz csomagtartó megjelöl újra. A kamera a menüben kell választani, ha azt szeretné, hogy csomagtartó-ba Csökkentett mód, Csökkentett mód + parancssorból, meg minden, azt követően, hogy ez csak egy ördögi kör (állandóan ugyanazt a dolgot újra és újra).
A javítás ez visszaállítása egy korábbi állapotának segítségével az operációs rendszer lemezen. Itt van a napló teremt: Kód:
Okának találtam: ------------------ A javítás megakadályozza a rendszer indítását. Javító intézkedés: a rendszer-visszaállítás Eredmény: sikeresen befejeződött. Error code = 0x0 idő = 360206ms ![]() Tudja valaki, hogy melyik frissítés az, ami állandóan összeomlik az operációs rendszer? Köszönöm előre. |
|
|
|||
|
|||
|
Próbálja meg telepíteni egy frissítést egy időben, és nézd meg, ez segít.
|
|
|
|||
|
|||
|
Igen, akartam csinálni, de anyám nem hozott neki OS lemezt neki, mikor nyomja meg a frissítés elrontja a dolgokat nem fogok tudni semmit egy-két hétig (nyaralni. -. - ')
Hát .. Azt hiszem, ezek updates'll kell várni, és akkor megteszem, amit mondott, az egyik a másik után.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ön is ellenőrizheti itt a megoldás. Segítség a Windows-frissítések
Szükség esetén csak tegye vissza, biztos vagyok benne, megpróbálhatjuk más dolog. |
|
|
|||
|
|||
|
Találtam somthing, hogy lehet a problémát ... amikor kattintson a számítógépet
Helyi lemez (C:) van kiemelve blue - i lclick rá, és ... 7e3592a585e5a82bd52e0d2f923bb1 ez is kiemelte, kék - i click on it frissítés kiemelve kék i kattints rá én 3 kép van az összes kiemelt kék ... első update.exe Windows Service Pack setup Microsft Corporation ha én kattints rá egy erro doboz jön ki azt, hogy "A telepítő nem tudta megtalálni a Update.inf fájl szükséges a frissítés meg rendszer." (és egy kép egy számítógép-monitor és a torony (monitort torony) egy doboz nyitott) második fájl .... Updspapi.dll 6.2.29.0 Windows kiszolgáló beállítása API Ha kattint rá, hogy azt kéri, hogy a program nyitott (a kép a zöld és narancssárga fogaskerék fogaskerék egy A4-es papír a jobb felső sarokban bend in) végül .. wpdinstallutil.dll Ha kattint rá, hogy azt kéri, hogy a program nyitott (a kép a zöld és narancssárga fogaskerék fogaskerék egy A4-es papír a jobb felső sarokban bend in) any help? |
|
|
|||
|
|||
|
Bocs, hogy psted a rossz fórumon, és valamilyen oknál fogva én vidám edit = S Nagyon sajnálom!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ti biztosan fut legit példányban Vista? ... mint a M $ vezette be a frissítésekről pusztítják el a régi timestopper repedések és megakadályozza frissítések letöltésének ideje alatt, amennyiben az észlelt ..... Észrevettem, KB929735 Windows Service: vt32time (óra ablakok szolgáltatás) van tmockingbird a listán, de nem választották ki ..... ez lehet a válasz
|
|||
|
|||
|
im on XP Home, és im persze!
|
|
|
|||
|
|||
|
LOL ... igen Csak most vettem észre akkor kiküldött a rossz fórum, szóval elnézést
|