![]() |
|
| |||
| |||
| אמא שלי פועל Windows Vista על המחשב הנישא שלה, ובכל פעם שהיא מתקינה את העדכונים על המוצג בתמונה למטה, ניסיונות לאתחל המחשב הנישא שלה, אבל אז משהו משתבש כאשר הוא מנסה שוב אתחול. זה נותן לך את התפריט שבו יש לך לבחור אם אתה רוצה מגף לתוך מצב בטוח, מצב בטוח + הפקודה וכל זה, אחרי זה זה פשוט מעגל קסמים (ממשיך לעשות את אותו הדבר שוב ושוב). התיקון הזה הוא כדי להחזיר למצב קודם באמצעות דיסק ההפעלה. הנה יומן זה יוצר: קוד: שורש מצא: ------------------ כתם היא למנוע את הפעלת המערכת. פעולה תיקון: שחזור מערכת תוצאה: הושלמה בהצלחה. קוד שגיאה = 0x0 = שעה לקח 360206ms ![]() האם מישהו יודע איזה עדכון הוא זה ממשיך להתרסק מערכת ההפעלה? תודה מראש. |
|
| |||
| |||
| נסה להתקין עדכון אחד בכל פעם ולראות אם זה עוזר. |
|
| |||
| |||
| כן, אני הולך לעשות את זה, אבל אמא שלי לא הבאתי לה דיסק עם מערכת ההפעלה שלה כל כך כאשר אני לוחץ על עדכון זה הבלגן דברים אני לא יוכל לעשות כלום במשך שבוע או שניים (בחופשה. -. - ') ובכן .. אני מניח אלה updates'll צריך לחכות אז אני אעשה כמו שאמרת, אחד אחד. |
|
| |||
| |||
| תוכל גם לבדוק כאן לפתרון. עזרה עם עדכוני Windows אם צריך רק לכתוב לאחור אני בטוח שאנחנו יכולים לנסות דברים אחרים. |
|
| |||
| |||
| מצאתי somthing שעשוי להיות הבעיה ... כאשר אני לחץ על המחשב שלי דיסק מקומי (C:) הוא הדגיש כחול - אני lclick על אותו ... 7e3592a585e5a82bd52e0d2f923bb1 זה מודגש גם כחול - לחץ על זה אני העדכון מודגש כחול אני ללחוץ עליו 3 אני מקבל את כל הקבצים הנמצאים בה מודגשים כחול הראשון אחד ... חבילת Windows Update.exe תאגיד שירות ההתקנה Microsft אם אני לחץ על תיבת Erro זה מגיע אומר "ההתקנה לא הצליח למצוא את הקובץ Update.inf צורך לעדכן את המערכת." (ותמונה של צג המחשב על צג (מגדל מגדל) עם קופסה פתוחה) הקובץ השני הוא .... Updspapi.dll 6.2.29.0 שירות Windows Setup API אם אני לחץ על זה זה שואל אותי לפתוח עם programe (את התמונה של ירוק כתום ו שן שן על נייר A4 עם בפינה הימנית העליונה להתכופף ב) לבסוף .. wpdinstallutil.dll אם אני לחץ על זה זה שואל אותי לפתוח עם programe (את התמונה של ירוק כתום ו שן שן על נייר A4 עם בפינה הימנית העליונה להתכופף ב) כל עזרה? |
|
| |||
| |||
| אני מצטער psted בפורום הלא נכון ומשום מה אני לא יכולה לערוך = S מצטער מאוד! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתם בהחלט לגיטימי לרוץ עותקים של Vista? ... כמו ז $ הציגו עדכונים לחסל את הסדקים timestopper הישן למנוע הורדת עדכונים להיות, איפה אלה מזוהים ..... שמתי לב KB929735 Windows Service: vt32time (Windows השעון השירות) נמצא ברשימה של tmockingbird, אך לא נבחר ..... זה עשוי להיות התשובה שלך
| |||
| |||
| im הביתה על XP, ו-IM בטוח! |
|
| |||
| |||
| LOL ... כן פשוט שמתי לב שאתה בפורום הלא נכון, אז אתה משוחרר |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיה עם המשחק עדכונים X360. | spooky123 | PC & קונסולת משחקים | 0 | 13 יוני 2009 16:25 |
| להתקין את עדכוני Windows צביעות!! | craiig | מערכות ההפעלה Windows | 28 | 22 אוקטובר 2008 07:33 |
| עדכוני Windows | quincysw | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 20 אוקטובר 2008 12:56 |
| כיצד לחסום עדכוני Windows? | סנדרה | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 26 ספטמבר 2008 11:30 |
| לא להתקין עדכוני Windows | Lukee12 | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 27 ספטמבר 2007 19:03 |
| שרשרת כלים | |
| |