![]() |
|
| |||
| |||
| Mana māte ir Windows Vista viņai klēpjdatoru, un katru reizi viņa instalē atjauninājumus parādīts attēlā zemāk, viņas klēpjdatora centienus atsāknēšana bet tad kaut kas noiet greizi, kad tā mēģina to boot atkal. Tas dod jums izvēlni, kur jums ir jāizvēlas, ja jūs vēlaties ielādēs Safe Mode, Safe Mode + komandrindas un visu, ka pēc tā ir tikai burvju apli (saglabā uz darot pats vairāk un vairāk). Fix to ir atjaunot to iepriekšējā stāvoklī, izmantojot OS disk. Šeit ir log tas rada: Kods: Galvenais cēlonis atrodama: ------------------ plāksteris kavē sistēmu no sākuma. Repair action: System Restore Rezultāts: pabeigts veiksmīgi. Error code = 0x0 Laiks = 360206ms ![]() Vai kāds zina, kas atjaunināšana ir tāda, kas tur par crashing OS? Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| Mēģiniet instalēt vienu reizi atjaunots pēc laika un redzēt, ja tas palīdz. |
|
| |||
| |||
| Jā, es gatavojas to darīt, bet mana mamma nesniedza viņai OS diska ar viņu tik kad es hit atjauninājums, virtuves lietas, pat es nevarētu neko par nedēļu vai divām (atvaļinājumā. -. - ") Labi .. Es domāju, šie updates'll jāgaida, tad es darīšu, kā jūs teicāt, pa vienam. |
|
| |||
| |||
| Jūs varat arī pārbaudīt šeit risinājumu. Palīdzība ar Windows Updates Ja nepieciešams tikai post atpakaļ kā es esmu pārliecināts, ka mēs varētu izmēģināt citas lietas. |
|
| |||
| |||
| Es atklāju somthing, kas varētu būt problēma ... kad es noklikšķiniet uz mana datora vietējās Disk (C:) ir uzsvērts, zils - i lclick uz to un ... 7e3592a585e5a82bd52e0d2f923bb1 tas ir arī uzsvērts, zils - i noklikšķiniet uz to update ir iezīmēts zilā krāsā i noklikšķiniet uz to man 3 failus, to visu uzsvēra blue Pirmā ... Update.exe Logu servisa pakotni setup Microsft Corporation ja es noklikšķiniet uz tā Erro kastē pārādās saka "Setup nevarēja atrast update.inf failu vajadzīgi, lai atjauninātu jūsu sistēmai." (un tā priekšstatu par datora monitora un tornis (pārraudzīt tornis) ar box open) otrais fails ir .... updspapi.dll 6.2.29.0 logu apkope setup API ja es noklikšķiniet uz tās, tā lūdz man sākt ar programma, (tā attēlu zaļa cog un apelsīnu cog uz A4 papīra ar augšējā labajā stūrī līkumu) beidzot .. wpdinstallutil.dll ja es noklikšķiniet uz tās, tā lūdz man sākt ar programma, (tā attēlu zaļa cog un apelsīnu cog uz A4 papīra ar augšējā labajā stūrī līkumu) any help? |
|
| |||
| |||
| sorry i psted par nepareizu forums un kaut kāda iemesla dēļ i cant edit = S Ļoti žēl! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Are you guys noteikti ekspluatācijas legit kopijas Vista? ... kā M $ ir ieviesusi atjauninājumus nogalināt pie vecā timestopper plaisu un novērstu atjauninājumi tiek lejupielādēti, ja tās tiek konstatētas ..... Es pamanīju KB929735 Windows Service: vt32time (pulkstenis logi pakalpojums) ir tmockingbird sarakstā, bet nav izvēlēta ..... tas var būt Jūsu atbilde
| |||
| |||
| im uz XP home, un im sure! |
|
| |||
| |||
| LOL ... yeah es pamanīju esat ievietojis nepareizajā forumā, lai jūs atvainot |