rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Aktualizacje systemu Windows problem

Reply

Narzędzia wątku
Old 16 lutego 2008, 12:55
Członek grupy

Moja matka jest uruchomiony system Windows Vista na swoim laptopie, a ona za każdym razem zainstaluje aktualizacje widoczny na obrazku poniżej, jej laptop próbuje ponownie uruchomić komputer, ale potem coś pójdzie nie tak, kiedy próbuje uruchomić się ponownie. Daje menu gdzie masz do wyboru, jeśli chcesz uruchomić w trybie awaryjnym trybie awaryjnym + polecenia i tego, że jest po prostu błędne koło (stale robi to samo ponad i powyżej).

Poprawki do tego jest przywrócenie do poprzedniego stanu systemu operacyjnego przy użyciu dysku. Oto dziennik tworzy:
Kod:
Podstawowych przyczyn znaleziono: ------------------ poprawka uniemożliwia uruchomienie systemu. Działania naprawcze: Przywracanie systemu Wynik: zakończyło się pomyślnie. Kod błędu = 0x0 Czas podjąć = 360206ms
I zdjęcie z aktualizacji chce zainstalować:

Czy ktoś wie, która aktualizacja jest, że trzyma w upaść OS?

Thanks in advance.
Old 16 luty 2008, 14:14
Moderator grupy

Spróbuj zainstalować jedną aktualizację w czasie i sprawdzić, czy pomaga.

Old 16 lutego 2008, 15:15
Członek grupy

Tak, miałem zamiar zrobić, ale moja mama nie przyniesie jej OS dysk z nią tak po trafieniu aktualizację bałagany rzeczy się nie będę w stanie cokolwiek zrobić na tydzień lub dwa (na wakacje. -. - ")

Cóż .. Chyba te updates'll musieli czekać, a potem będę robić, jak pan powiedział, jeden po drugim.
Old 16 lutego 2008, 15:18
Moderator grupy

Możesz również sprawdzić tutaj rozwiązanie. Pomoc w systemie Windows Aktualizacje

W razie potrzeby po prostu z powrotem, jak jestem pewien, możemy spróbować innych rzeczy.

Old 28 kwietnia 2008, 04:15
Członek grupy

Znalazłem somthing że może być problem ... , gdy kliknę na moim komputerze
Dysk lokalny (C:) jest podświetlone na niebiesko - i lclick na nią i ...

7e3592a585e5a82bd52e0d2f923bb1 to również podświetlone na niebiesko - i kliknij na nią

Aktualizacja jest podświetlone na niebiesko i kliknij na nią

ja dostać 3 pliki w nim wszystkie podświetlone na niebiesko

Pierwszy ... update.exe Windows Service Pack Setup Microsft Corporation
jeśli i kliknij na nim erro polu pojawia się mówiąc: "Instalator nie mógł znaleźć pliku Update.inf Ci potrzebne do aktualizacji systemu." (i jego obraz monitora komputerowego i wieża na wieży monitora () z pola otwarte)

Drugi plik jest .... Updspapi.dll 6.2.29.0 Windows API do obsługi instalacji
jeśli i kliknij na nią prosi mnie, aby otworzyć w programe
(jej zdjęcie zielone i pomarańczowe cog masy na A4 w prawym górnym rogu zginać w)

wreszcie .. wpdinstallutil.dll
jeśli i kliknij na nią prosi mnie, aby otworzyć w programe
(jej zdjęcie zielone i pomarańczowe cog masy na A4 w prawym górnym rogu zginać w)

any help?
Old 28 kwietnia 2008, 04:21
Członek grupy

Sorry I psted na forum i złe z jakiegoś powodu i cant edycji S = Bardzo przepraszam!
Old 28 kwietnia 2008, 04:46
Grupa dawcy

Czy faceci na pewno działa legit kopie Vista? ... jak M $ wprowadziły aktualizacje zabić wyłączyć stary timestopper pęknięcia i zapobiegania aktualizacje są pobierane, jeżeli są one wykryte ..... Zauważyłem KB929735 Windows Service: vt32time (usługa zegara systemu Windows) w tmockingbird na liście, ale nie wybranych ..... może to być odpowiedź na swoje pytanie

My System: Start Build

Procesor (y):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Płyta główna:
Asus M2V Ap 1.
Pamięć RAM:
4GB (3.25gb widoczne)
Karta graficzna (y):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Karta dźwiękowa:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Silent
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 20MB Virgin Kabel
Monitor (y):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (-y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 28 kwietnia 2008, 04:54
Członek grupy

im na XP Home, a im na pewno!
Old 28 kwietnia 2008, 04:56
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by craiig View Post
im na XP Home, a im na pewno!
LOL ... Tak właśnie zauważyłem, opublikowanego w niewłaściwym forum, więc jesteśmy usprawiedliwieni
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.