![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Moja matka jest uruchomiony system Windows Vista na swoim laptopie, a ona za każdym razem zainstaluje aktualizacje widoczny na obrazku poniżej, jej laptop próbuje ponownie uruchomić komputer, ale potem coś pójdzie nie tak, kiedy próbuje uruchomić się ponownie. Daje menu gdzie masz do wyboru, jeśli chcesz uruchomić w trybie awaryjnym trybie awaryjnym + polecenia i tego, że jest po prostu błędne koło (stale robi to samo ponad i powyżej). Poprawki do tego jest przywrócenie do poprzedniego stanu systemu operacyjnego przy użyciu dysku. Oto dziennik tworzy: Kod: Podstawowych przyczyn znaleziono: ------------------ poprawka uniemożliwia uruchomienie systemu. Działania naprawcze: Przywracanie systemu Wynik: zakończyło się pomyślnie. Kod błędu = 0x0 Czas podjąć = 360206ms ![]() Czy ktoś wie, która aktualizacja jest, że trzyma w upaść OS? Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| Spróbuj zainstalować jedną aktualizację w czasie i sprawdzić, czy pomaga. |
|
| |||
| |||
| Tak, miałem zamiar zrobić, ale moja mama nie przyniesie jej OS dysk z nią tak po trafieniu aktualizację bałagany rzeczy się nie będę w stanie cokolwiek zrobić na tydzień lub dwa (na wakacje. -. - ") Cóż .. Chyba te updates'll musieli czekać, a potem będę robić, jak pan powiedział, jeden po drugim. |
|
| |||
| |||
| Możesz również sprawdzić tutaj rozwiązanie. Pomoc w systemie Windows Aktualizacje W razie potrzeby po prostu z powrotem, jak jestem pewien, możemy spróbować innych rzeczy. |
|
| |||
| |||
| Znalazłem somthing że może być problem ... , gdy kliknę na moim komputerze Dysk lokalny (C:) jest podświetlone na niebiesko - i lclick na nią i ... 7e3592a585e5a82bd52e0d2f923bb1 to również podświetlone na niebiesko - i kliknij na nią Aktualizacja jest podświetlone na niebiesko i kliknij na nią ja dostać 3 pliki w nim wszystkie podświetlone na niebiesko Pierwszy ... update.exe Windows Service Pack Setup Microsft Corporation jeśli i kliknij na nim erro polu pojawia się mówiąc: "Instalator nie mógł znaleźć pliku Update.inf Ci potrzebne do aktualizacji systemu." (i jego obraz monitora komputerowego i wieża na wieży monitora () z pola otwarte) Drugi plik jest .... Updspapi.dll 6.2.29.0 Windows API do obsługi instalacji jeśli i kliknij na nią prosi mnie, aby otworzyć w programe (jej zdjęcie zielone i pomarańczowe cog masy na A4 w prawym górnym rogu zginać w) wreszcie .. wpdinstallutil.dll jeśli i kliknij na nią prosi mnie, aby otworzyć w programe (jej zdjęcie zielone i pomarańczowe cog masy na A4 w prawym górnym rogu zginać w) any help? |
|
| |||
| |||
| Sorry I psted na forum i złe z jakiegoś powodu i cant edycji S = Bardzo przepraszam! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy faceci na pewno działa legit kopie Vista? ... jak M $ wprowadziły aktualizacje zabić wyłączyć stary timestopper pęknięcia i zapobiegania aktualizacje są pobierane, jeżeli są one wykryte ..... Zauważyłem KB929735 Windows Service: vt32time (usługa zegara systemu Windows) w tmockingbird na liście, ale nie wybranych ..... może to być odpowiedź na swoje pytanie
| |||
| |||
| im na XP Home, a im na pewno! |
|
| |||
| |||
| LOL ... Tak właśnie zauważyłem, opublikowanego w niewłaściwym forum, więc jesteśmy usprawiedliwieni |