![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moja matka so systémom Windows Vista na notebooku, a zakaždým, keď sa nainštaluje aktualizácie uvedené na obrázku nižšie, jej pokusy o notebook reštartovať, ale potom sa niečo pokazí, keď sa pokúša zaviesť znova. Dáva vám menu, kde si musíte vybrať, či chcete naštartovať do núdzového režimu, Safe Mode + príkazového riadku a všetky, že potom, že je to prostě začarovaný kruh (stále robí to isté stále dookola). Oprava k tomu je obnoviť do predchádzajúceho stavu pomocou disku OS. Tu je log vytvára: Kód: Príčina nájdených: ------------------ patch bráni spusteniu systému. Oprava opatrenia: obnovenie systému Výsledok: úspešne dokončená. Error code = 0x0 = Doba potrebná 360206ms ![]() Vie niekto, ktoré aktualizácie je ten, ktorý neustále zhadzovať OS? Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| Skúste nainštalovať jednu aktualizáciu v čase a videli, či to pomôže. |
|
| |||
| |||
| Jo, som chcela urobiť, ale moja mama nepriniesla ju OS disk s ňou, takže keď som narazila na aktualizáciu binec, čo sa nebudem môcť nič robiť za týždeň alebo dva (na dovolenke. -. - ') No .. Myslím, že tie updates'll musieť počkať, a potom budem robiť, čo ste povedal, jeden po druhom. |
|
| |||
| |||
| Tiež sa môžete pozrieť tu riešenie. Pomoc s Windows Update V prípade potreby len poštou späť, ako som si istý, že môžeme skúsiť iné veci. |
|
| |||
| |||
| Našiel som somthing, že by mohol byť problém ... Keď kliknem na mojom počítači lokálny disk (C:) je zvýraznená modrou - aj lclick na ňu a ... 7e3592a585e5a82bd52e0d2f923bb1 to je tiež zdôraznené modrá - aj na neho kliknite Aktualizácia je zvýraznená modrou aj kliknutím na neho Chápem 3 súborov v ňom všetky zvýraznené modrou Prvá z nich ... update.exe Windows Service Pack nastavenia Microsft korporácie if aj kliknutie na neho erro box príde povedal: "Inštalačný program nemohol nájsť súbor Update.inf potrebné pri aktualizácii systému." (a jeho obraz monitora počítača a veža () monitor na veži s box otvorené) Druhý súbor je .... Updspapi.dll 6.2.29.0 okná servis nastavenie API aj keď kliknete na to požiada ma otvorte s programami (jeho obraz zelenej a oranžovej ozubené ozubené na papier formátu A4 s hornom rohu v ohybe) Konečne .. wpdinstallutil.dll aj keď kliknete na to požiada ma otvorte s programami (jeho obraz zelenej a oranžovej ozubené ozubené na papier formátu A4 s hornom rohu v ohybe) pomoc? |
|
| |||
| |||
| sorry aj na zlý psted fóra az nejakého dôvodu i cant edit = S Veľmi sa ospravedlňujem! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ste chlapci určite Beh legit kópií Vista? ... ako M $ zaviedli aktualizácia odrovnať staré timestopper praskliny a zabránenie sťahovania aktualizácií, ak sú zistené ..... Všimol som si, KB929735 Windows Service: vt32time (hodiny Windows Service) je v tmockingbird zozname, ale nie je vybraté ..... to môže byť vaša odpoveď
| |||
| |||
| im na XP Home a im istý! |
|
| |||
| |||
| LOL ... Jo, som si všimol, posta v zlom fóre, tak jsi ospravedlnenej |