менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Оновлення Windows проблема

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 лютого 2008, 12:55
Член групи

Default Оновлення Windows проблема

Моя мати працює Windows Vista на своєму ноутбуку, і кожного разу вона встановлює оновлення показано на малюнку нижче, свій ноутбук спроба перезавантаження але потім щось піде не так, коли вона намагається завантажитися знову. Це дає вам меню, де ви повинні вибрати, якщо ви хочете, щоб завантажитися в безпечному режимі, в безпечному режимі + командному рядку, і все, що після цього він просто порочне коло (продовжує робити одне й те саме знову і знову).

Щоб виправити це, щоб відновити попередній стан за допомогою диска операційної системи. Тут він створює журнал:
Код:
Корінна причина знайдено: ------------------ патча дозволяє системі починається. Ремонт дій: "Відновлення системи" Результат: успішно завершено. Код помилки = 0x0 Час зйомки = 360206ms
І картина з оновленнями він хоче встановити:

Хто-небудь знає які оновлюють це та, яка тримає на збій ОС?

Спасибо заранее.
Old 16 лютого 2008, 14:14
Модератор групи

Спробуйте встановити одне оновлення в той час, і подивитися, чи допоможе це.

Old 16 лютого 2008, 15:15
Член групи

Так, я збираюся зробити це, але моя мама не принесла їй ОС диск з нею, коли я потрапив в оновлення, столових речей до мене не буде можливості що-небудь зробити протягом тижня або двох (у відпустці. -. - ')

Ну .. Я думаю, ці updates'll доведеться почекати тоді, і я зроблю як ви сказали, одна за одною.
Old 16 лютого 2008, 15:18
Модератор групи

Ви також можете перевірити тут для прийняття рішення. Допомога з оновлень Windows

Якщо необхідно просто опублікувати тому я впевнений, що ми можемо спробувати інші речі.

Old 28 квітня 2008, 04:15
Член групи

Я знайшов Somthing, які можуть бути проблеми ... коли я натискаю на моєму комп'ютері
локальному диску (C:) підсвічується синім - Я lclick на нього, і ...

7e3592a585e5a82bd52e0d2f923bb1 це також виділені синім кольором - і натисніть на неї

Оновлення виділені синім кольором та натисніть на неї

Я отримую 3 файли в ньому все виділяються синім кольором

Перша ... update.exe службу Windows Установка пакета Корпорація Microsft
якщо я натисну її Erro вікні з'являється кажу "Програма установки не вдалося знайти Update.inf файлу необхідно, щоб повідомити системі". (і його картина моніторі комп'ютера і башти монітора () вежі з коробкою відкритий)

Другий файл є .... 6.2.29.0 Updspapi.dll Windows Setup API обслуговування
якщо я натискаю на ньому він просить мене відкрити з Programe
(його зображення зеленого і помаранчевого COG COG на папері A4 з правому верхньому куті вигину)

Нарешті .. wpdinstallutil.dll
якщо я натискаю на ньому він просить мене відкрити з Programe
(його зображення зеленого і помаранчевого COG COG на папері A4 з правому верхньому куті вигину)

будь-яка допомога?
Old 28 квітня 2008, 04:21
Член групи

шкода, що я psted на неправильному форуму і з різних причин я нахиляє ред = S Дуже шкода!
Old 28 квітня 2008, 04:46
Донор групи

Ви, хлопці, безумовно, працює Legit копій Vista? ... як M $ ввели оновлень вбити старі тріщини timestopper і запобігання оновлень завантажуються, якщо вони виявлені ..... Я помітив KB929735 Windows Service: vt32time (години Windows Service) до списку tmockingbird, але не вибрано ..... Це може бути Ваша відповідь

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 28 квітня 2008, 04:54
Член групи

В. о XP Home, і їм точно!
Old 28 квітня 2008, 04:56
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав craiig View Post
В. о XP Home, і їм точно!
LOL ... Та я просто зауважив вас в курсі в тому форумі, так що ми вас не затримуємо
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Проблема з грою оновлень на X360. spooky123 PC & консоль Gaming 0 13 червня 2009 16:25
Нахиляє встановіть оновлення для Windows! craiig Операційні системи Windows 28 22 жовтня 2008 07:33
Оновлення Windows quincysw Операційні системи Windows 7 20 жовтня 2008 12:56
Як заблокувати оновлення Windows? Сандра Операційні системи Windows 2 26 вересня 2008 11:30
Оновлення Windows не встановлюється Lukee12 Операційні системи Windows 7 27 вересня 2007 19:03
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.