![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, mám zájem o Windows Vista černé barevné schéma pro XP? Jsem unavený z modré, stříbrné a olivové schémata a opravdu rád vzhledu Vista taky. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| OMG Děkuju za odkaz !!!!! Teď mám Black Tool bar! Vypadá to, že mám Windows Vista! ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| I use windowsblinds 6 osobně. Mnohem více přizpůsobitelné. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám jeden podobný. Šel jsem a stáhli kůži podstatě. je to nazývají BricoPack Vista nebo něco takového. vše je zakomponován i tematicky podobné Vista. černé liště, nové ikony, nový zvuk, všechny druhy úpravný věci. a že nepoužívá jako ... každém zdroji vůbec. je to docela příjemné. a můžete si vybrat z get-jet, jaké části je chcete nainstalován. tj., to chceš použít ploše obrazu, chceš zvuků, které mají být použity, atd. Samozřejmě, vše lze zapnout a vypnout na volný čas.
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| chladný |
|
| |||
| |||
| ehm ..... tak mnoho argumentů. stací nainstalovat "Windows XP černá vydání". |
|
| |||
| |||
| Citace:
Chtěl bych důrazně žádáme, aby kdokoli zabránit. |
|
| |||
| |||
| Citace: <link REMOVED> |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| AMD Phenom 9950 Black Edition? | Murgy90 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 25.srpna 2009 14:44 |
| Ikony nezobrazují ve Windows XP Black Edition | CompSpud | Operační systémy Windows | 0 | 15. červen 2009 05:06 |
| Prosím Doporučit - Color / Black tiskárna HP nebo Canon | david09 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 21. února 2009 02:47 |
| AMD Phenom II X4 940 Black Edition | redden137 | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 12. ledna 2009 03:26 |
| Core 2 Quad vs 9600 + černá vydání | robina80 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 25 ledna 2008 21:37 |
| Thread Nástroje | |
| |