Windows Vista Black Edition χρωμάτων Για XP Έχω μία παρόμοια. Πήγα και κατεβάσει το δέρμα βασικά. αυτό ονομάζεται BricoPack Vista ή κάτι παρόμοιο. πάντα είναι και θέμα στυλ όπως Vista. μαύρη γραμμή εργαλείων, νέες εικόνες, νέοι ήχοι, όλα τα είδη των νοικοκυρεμένος stuff. και δεν τον ήθελε ... οποιαδήποτε χρήση των πόρων σε όλους. είναι πολύ ωραίο. και μπορείτε να επιλέξετε από το get-go ποια μέρη του θέλετε εγκατασταθεί. δηλαδή, θέλεις να εφαρμόσει μια επιφάνεια εργασίας εικόνα, θέλετε ήχους που πρέπει να εφαρμόζονται, κ.λπ. Φυσικά, όλα μπορούν να ανοίγουν και να σβήνουν στο αναψυχής.
εξαρτάται από εσάς. Μου άρεσε αυτό γιατί ήταν εντελώς δωρεάν, και ήταν εύκολο στη χρήση / εγκατάσταση.
Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ Processor (s): Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz | Motherboard: MSI P-35 Νέο chipset Combo | Μνήμες: 2 συναυλίες G. Skill DDR2 800MHz | Κάρτα γραφικών (ες): BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB | Κάρτα Ήχου: 7,1 κάρτας ήχου Creative | Hard Drive (s): 160 GIG Western Digital SATA δίσκο | Optical Drive (s): ASUS 16X DVD-RW combo cd drive | Υπόθεση / PSU: CoolerMaster περίπτωση, Antec Earthwatts 500W | Ψύξη: 3x stock 120 χιλιοστών ανεμιστήρες, 1 stock ανεμιστήρα CPU | Network / Internet: Brighthouse Cable 1MB / s | Monitor (ες): Samsung widescreen 22 ιντσών | Operating System (s): Windows XP Pro SP2 | |