![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם, אני מחפש את Windows Vista הצבעים שחור עבור XP? אני עייף של כחול, כסף ואת הזיתים ואת סכימות באמת אוהב את המראה של Vista מדי. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Omg תודה על הקישור !!!!! עכשיו יש לי שחורים בסרגל הכלים! זה נראה כאילו יש לי Windows Vista! ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| אני משתמש באופן אישי windowsblinds 6. הרבה יותר להתאמה אישית. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני כבר יש אחד דומה. הלכתי להוריד את העור בעצם. הוא נקרא bricopack Vista או משהו כזה. הכל מנוסח ועל נושאים כמו Vista. סרגל הכלים של שחור, סמלים חדשים, צלילים חדשים, כל מיני דברים בהמה. וזה לא כמו להשתמש בכל המשאבים ... בכלל. זה די יפה. ואתה יכול לבחור מבין את Get-Go חלקים זה מה שאתה רוצה מותקן. כלומר, האם אתה רוצה את זה כדי להחיל את המחשב השולחני תמונה, אתה רוצה להיות מיושם נשמע, וכו 'כמובן, הכל יכול להיות מופעל לסירוגין לעבר ופנאי.
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| מגניב |
|
| |||
| |||
| אה ..... כל כך הרבה ויכוחים. פשוט להתקין את "Windows XP שחור Edition". |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
הייתי מאוד לדרבן אף אחד, כדי למנוע את זה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט: <LINK REMOVED> |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| AMD Phenom Black Edition 9950? | Murgy90 | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 25 אוגוסט 2009 14:44 |
| סמלים לא מופיעה ב-Windows XP Black Edition | CompSpud | מערכות ההפעלה Windows | 0 | ה -15 בחודש יוני 2009 05:06 |
| אנא המלץ - צבע / שחור למדפסת HP או Canon | david09 | Digital Imaging & מדפסות | 1 | 21st פברואר 2009 02:47 |
| AMD Phenom Black II X4 940 מהדורה | redden137 | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 12th ינואר 2009 03:26 |
| Core 2 מרובע לעומת 9600 + מהדורה שחורה | robina80 | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | ה -25 בחודש ינואר 2008 21:37 |
| שרשרת כלים | |
| |