Windows Vista Black Edition Krāsu shēma XP Man viens līdzīgs. es gāju un lejupielādēt ādas pamatā. To sauc vista bricopack vai kaut kas tamlīdzīgs. viss ir veidoti un tematu, kā vista. melna rīkjoslu, jaunas ikonas, jaunas skaņas, visi veikls stuff veidus. un to neizmanto kā ... uz resursiem vispār. tas ir diezgan jauki. un jūs varat izvēlēties kādu no get-go to, ko tās daļas, kuru vēlaties instalēt. ti, vai Jūs vēlaties to izmantot darbvirsmas attēlu, jūs vēlaties skaņas, kas jāpiemēro, utt Protams, visu var ieslēgt un izslēgt atpūtai.
it's up to you. Man patika tas, jo tas bija pilnīgi brīvi, un tas bija viegli lietot / instalēt.
Mana sistēma: Ezekiel Processor (s): Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz | Motherboard: MSI P-35 Neo Combo chipset | RAM Operatīvā atmiņa: 2 koncerti G. Skill DDR2 800MHz | Graphics Card (s): BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb | Sound Card: Creative 7,1 skaņas karte | Hard Drive (s): 160 kabriolets Western Digital SATA drive | Optical Drive (s): HP 16X DVD CD RW Combo drive | Case / PSU: CoolerMaster gadījumā Antec Earthwatts 500W | Dzesēšana: 3x akciju 120mm fani, 1 krājumu CPU fan | Tīkla / Internets: Brighthouse Cable 1MB / s | Monitor (s): 22 collu Samsung platekrāna | Operating System (s): Windows XP Pro SP2 | |