![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, Ја сам хандсоме за Уиндоус Виста црној боји шему за КСП? Ја сам уморан од плава, сребрна и маслиново шеме и стварно сличан формат Видик превише. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Омг Хвала за линк !!!!! Сад сам Блацк Тоол бар! изгледа да имам Уиндоус Виста! ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| Користим уиндоусблиндс 6 лично. Много више прилагодљиве. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам један слично. ЈА је отишао и преузели мијех основи. то се зове виста брицопацк или нешто слично. све је стылед тематске и као Виста. црна трака са алаткама, нове иконице, нови звукови, све врсте уредан ствари. и то не било коју користите као ... ресурса уопште. то је јако лепо. и можете изабрати од гет-ићи делова што га желите да инсталирате. односно, да ли га желите применити десктоп слике, звуке желите бити примијењене, итд Наравно, све се може укључити и искључити у слободно време.
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| хладно |
|
| |||
| |||
| ух ..... толико аргумената. управо инсталирали "Уиндоус КСП издање црно". |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Снажно бих никога наговарати да се избегне њега. |
|
| |||
| |||
| Куоте: <ЛИНК РЕМОВЕД> |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Подржава АМД Пхеном 9950 Блацк Едитион? | Мургы90 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 25 Авг 2009 14:44 |
| Симболи не појављује у систему Уиндоус КСП Блацк Едитион | ЦомпСпуд | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 15. јуна 2009 05:06 |
| Молимо Препоручи - Цолор / Блацк Принтер ХП или Цанон | давид09 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 1 | 21 фебруар 2009 02:47 |
| АМД Пхеном ИИ Кс4 Блацк Едитион 940 | редден137 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 12 јануар 2009 03:26 |
| Цоре 2 Куад 9600 + вс црна издање | робина80 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 25 јануар 2008 21:37 |
| Тхреад Тоолс | |
| |