manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows Vista - Promjena lozinke Namjeątanje

Reply

Thread Tools
Old 11 svi 2009, 08:31
Member Group

Default Windows Vista - Promjena lozinke Namjeątanje

Moj laptop je postavljen tako da se samo pred DOBRODOšLI stranici pojavljuje li morati utipkati moj unaprijed postaviti lozinku. Ranije je bilo tako da ne trebate upisati lozinku Kako mogu promijeniti postavke tako da nije stvar lozinka lnger obavezna. Ja sam koristeći vidik početak. Hvala unaprijed.
Old 11 svi 2009, 11:05
Moderator / ica grupe

Default Windows Vista - Promjena lozinke Namjeątanje

http://www.pchell.com/support/delete...password.shtml

Kako ukloniti Windows Vista Logon Password

1) Kliknite na Start, a onda kliknite na Control Panel
2) Kliknite na Korisnički računi i obiteljska sigurnost link
NAPOMENA: Ako ste u Klasičan Pogled na Control Panel, nećete vidjeti ovaj link, nastavite na korak 3
3.) Kliknite na opciju Korisnički računi
4) U "unijeti promjene u svoj korisnički račun", kliknite na Ukloni ste šifru link za korisnika.
5) Na slijedećem ekranu, unesite Vašu trenutnu lozinku
6) Kliknite na gumb Ukloni lozinku kako biste potvrdili da želite ukloniti svoju zaporku.
7) Zatvori prozor User Accounts
8) Ponovo pokrenite računalo i testiranje sustava.
Sada kada je vaš Windows Vidik korisnik lozinka je uklonjeno, više nećete morati prijaviti u sustav Windows Vista. Umjesto toga kada se računalo pokreće, to će sada nastaviti kroz učitava automatski na vaš desktop.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Lozinka Zaątićene - Windows XP Zaboravljena lozinka Tom Općenito Software Chat 2 15. kolovoz 2009 10:58
Prijava na sustav Windows Vista Lozinka Help! madmax Windows Operating Systems 34 25. ožujak 2009 23:57
Pristup Vista bez lozinke MJM Windows Operating Systems 18 29. kolovoz 2008 03:18
Postavljanje Network Printer šifru na XP nand998 Networking, Modemi & VoIP 1 21. listopad 2007 10:18
Postavljanje Router o sustavu Windows Vista Premium dfr200764 Networking, Modemi & VoIP 10 18. svibanj 2007 01:52
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.