![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj laptop je postavljen tako da se samo pred DOBRODOšLI stranici pojavljuje li morati utipkati moj unaprijed postaviti lozinku. Ranije je bilo tako da ne trebate upisati lozinku Kako mogu promijeniti postavke tako da nije stvar lozinka lnger obavezna. Ja sam koristeći vidik početak. Hvala unaprijed. |
|
| |||
| |||
| http://www.pchell.com/support/delete...password.shtml Kako ukloniti Windows Vista Logon Password 1) Kliknite na Start, a onda kliknite na Control Panel 2) Kliknite na Korisnički računi i obiteljska sigurnost link NAPOMENA: Ako ste u Klasičan Pogled na Control Panel, nećete vidjeti ovaj link, nastavite na korak 3 3.) Kliknite na opciju Korisnički računi 4) U "unijeti promjene u svoj korisnički račun", kliknite na Ukloni ste šifru link za korisnika. 5) Na slijedećem ekranu, unesite Vašu trenutnu lozinku 6) Kliknite na gumb Ukloni lozinku kako biste potvrdili da želite ukloniti svoju zaporku. 7) Zatvori prozor User Accounts 8) Ponovo pokrenite računalo i testiranje sustava. Sada kada je vaš Windows Vidik korisnik lozinka je uklonjeno, više nećete morati prijaviti u sustav Windows Vista. Umjesto toga kada se računalo pokreće, to će sada nastaviti kroz učitava automatski na vaš desktop. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Lozinka Zaątićene - Windows XP Zaboravljena lozinka | Tom | Općenito Software Chat | 2 | 15. kolovoz 2009 10:58 |
| Prijava na sustav Windows Vista Lozinka Help! | madmax | Windows Operating Systems | 34 | 25. ožujak 2009 23:57 |
| Pristup Vista bez lozinke | MJM | Windows Operating Systems | 18 | 29. kolovoz 2008 03:18 |
| Postavljanje Network Printer šifru na XP | nand998 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 21. listopad 2007 10:18 |
| Postavljanje Router o sustavu Windows Vista Premium | dfr200764 | Networking, Modemi & VoIP | 10 | 18. svibanj 2007 01:52 |
| Thread Tools | |
| |