![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját laptop van, hogy mielőtt a ÜDVÖZÖLJÜK oldal van szükség a típus az én előre meghatározott jelszót. Korábban ez így nincs szükség a típus a jelszó, hogyan tudom megváltoztatni a beállításokat, így a jelszó dolgot nem lnger szükséges. Én használ Vista Home. Köszönöm előre. |
|
| |||
| |||
| http://www.pchell.com/support/delete...password.shtml Hogyan lehet eltávolítani a Windows Kilátás Bejelentkezési jelszó 1) Kattintson a Start, majd kattintsunk a Control Panel 2) Kattints a felhasználói fiókok és a család biztonsága link Megjegyzés: Ha a Classic View of Control Panel, akkor nem fogja látni ezt a linket, folytassa a 3. lépéssel 3) Kattintsunk a Felhasználói fiókok opciót 4) Az "A változások a felhasználói fiók" szakaszban, kattintson az Eltávolítás a jelszavát kapcsolat a felhasználó számára. 5) A következő képernyőn, írja be a jelenlegi jelszót 6) Kattintson az Eltávolítás gombra a jelszó, hogy el szeretné távolítani a fiók jelszavát. 7) Zárjuk be a Felhasználói fiókok ablak 8) Indítsa újra a számítógépet, és tesztelje a rendszert. Most, hogy a Windows Vista felhasználói jelszó eltávolították, akkor már nem kell bejelentkezni a Windows Vista. Ehelyett, ha a számítógép elindul, akkor most továbbra loading keresztül az asztalra automatikusan. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Jelszóval védett - Elfelejtette a jelszavát a Windows XP | tom | General Chat szoftver | 2 | 15. augusztus 2009 10:58 |
| Windows Vista bejelentkezés Jelszó Segítség! | madmax | A Windows operációs rendszerek | 34 | 25. március 2009 23:57 |
| Belépés Vista nélkül jelszó | MJM | A Windows operációs rendszerek | 18 | 29. augusztus 2008 03:18 |
| Hálózati nyomtató beállítása jelszót XP | nand998 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 21. október 2007 10:18 |
| Router beállítása a Windows Vista Premium | dfr200764 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 10 | 18. május 2007 01:52 |
| Téma eszközök | |
| |