![]() |
|
| |||
| |||
| הנייד שלי הוא מוגדר כך שרק לפני הפתיחה מופיע בדף אני צריך להקליד את הסיסמה מוגדרת מראש. בעבר זה היה כל כך אני לא צריך להקליד את הסיסמה, איך אני יכול לשנות את ההגדרות כך את הסיסמה lnger הדבר אינו נדרש. אני משתמש ב Vista Home. תודה מראש. |
|
| |||
| |||
| http://www.pchell.com/support/delete...password.shtml כיצד להסיר את Windows Vista סיסמא כניסה 1) לחץ על התחל, לאחר מכן לחץ על לוח הבקרה 2) לחץ על חשבונות משתמשים ובטיחות המשפחה קישור הערה: אם אתה ב 'תצוגה קלאסית של לוח הבקרה, לא תראה קישור זה, המשך לשלב 3 3) לחץ על חשבונות משתמשים באפשרות 4) בסעיף "לבצע שינויים בחשבון המשתמש" חלק, לחץ על הקישור הסר את הסיסמה עבור המשתמש. 5) במסך הבא, הקלד את הסיסמה הנוכחית 6) לחץ על לחצן הסר סיסמה כדי לאשר שברצונך להסיר את הסיסמה של חשבון. 7) סגור את החלון חשבונות משתמשים 8) הפעל מחדש את המחשב ובדוק את המערכת. כעת, את סיסמת המשתמש של Windows Vista הוסרה, אתה כבר לא צריך להיכנס לתוך מערכת Windows Vista. במקום זאת, כאשר המחשב מופעל, הוא טוען כעת להמשיך הלאה אל שולחן העבודה שלך באופן אוטומטי. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המוגנים על ידי סיסמה - Windows XP אם שכחת את הסיסמה | Tom | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | ה -15 לאוגוסט 2009 10:58 |
| Windows Vista התחבר סיסמה עזרה! | madmax | מערכות ההפעלה Windows | 34 | 25 מרץ 2009 23:57 |
| גישה Vista ללא סיסמה | MJM | מערכות ההפעלה Windows | 18 | 29 אוגוסט 2008 03:18 |
| הגדרת מדפסת רשת סיסמה ב XP | nand998 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 21st אוקטובר 2007 10:18 |
| הגדרת הנתב ב-Windows Vista Premium | dfr200764 | רישות, מודמים & VoIP | 10 | 18 מאי 2007 01:52 |
| שרשרת כלים | |
| |