mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Windows Vista - Keisti slaptažodį nustatymas

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 11, 2009, 08:31
Narys

Default Windows Vista - Keisti slaptažodį nustatymas

Mano nešiojamas kompiuteris yra nustatytas taip, kad vos prieš SVEIKI puslapis atrodo turiu tipo mano anksto nustatyti slaptažodį. Anksčiau tai buvo taip man nereikia įvedinėti slaptažodį, kaip galima pakeisti nustatymus, kad slaptažodis yra tai ne lnger reikia. Aš naudoju Vista Home. Thanks in advance.
Old Gegužė 11, 2009, 11:05
Moderatorius Grupė

Default Windows Vista - Keisti slaptažodį nustatymas

http://www.pchell.com/support/delete...password.shtml

Kaip pašalinti jūsų "Windows Vista" prisijungimo slaptažodį

1) Paspauskite Pradėti, tada spustelėkite Valdymo skydas
2) Spustelėkite Vartotojų abonementai ir šeimos saugumas nuorodą
PASTABA: jei esate Klasikinis požiūris į Control Panel, Jūs negalėsite matyti šią nuorodą, pereikite prie 3 žingsnio
3) Paspauskite Vartotojų abonementai parinktį
4) "Padaryti pakeitimus į savo vartotojo sąskaitą", spustelėkite Šalinti slaptažodį saitą vartotoją.
5) Kitame ekrane, įvesti savo dabartinį slaptažodį
6) Paspauskite mygtuką Pašalinti Slaptažodis patvirtinti, kad jūs norite pašalinti iš savo sąskaitos slaptažodį.
7) Uždaryti langą Vartotojų abonementai
8) Perkraukite kompiuterį ir bandymų sistemą.
Dabar, kai "Windows Vista" vartotojo slaptažodį, buvo pašalintas, Jums nebereikės prisijungti prie "Windows Vista". Vietoj to, paleidžiant kompiuterį, jis bus toliau pakrovimo per darbalaukyje automatiškai.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Apsaugotas slaptažodžiu - Pamiršote slaptažodį Windows XP Tom BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 Rugpjūtis 15, 2009 10:58
"Windows Vista" Prisijungti Slaptažodžio Help! madmax Windows "operacinės sistemos 34 Kovas 25, 2009 23:57
Prieiga Vista be slaptažodį MJM Windows "operacinės sistemos 18 Rugpjūtis 29, 2008 03:18
Parametrai tinklo spausdintuvas slaptažodį XP nand998 Networking, Modems & VoIP 1 21 spalis 2007 10:18
Įsteigti Router Windows Vista Premium dfr200764 Networking, Modems & VoIP 10 Gegužė 18, 2007 01:52
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.