![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano nešiojamas kompiuteris yra nustatytas taip, kad vos prieš SVEIKI puslapis atrodo turiu tipo mano anksto nustatyti slaptažodį. Anksčiau tai buvo taip man nereikia įvedinėti slaptažodį, kaip galima pakeisti nustatymus, kad slaptažodis yra tai ne lnger reikia. Aš naudoju Vista Home. Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| http://www.pchell.com/support/delete...password.shtml Kaip pašalinti jūsų "Windows Vista" prisijungimo slaptažodį 1) Paspauskite Pradėti, tada spustelėkite Valdymo skydas 2) Spustelėkite Vartotojų abonementai ir šeimos saugumas nuorodą PASTABA: jei esate Klasikinis požiūris į Control Panel, Jūs negalėsite matyti šią nuorodą, pereikite prie 3 žingsnio 3) Paspauskite Vartotojų abonementai parinktį 4) "Padaryti pakeitimus į savo vartotojo sąskaitą", spustelėkite Šalinti slaptažodį saitą vartotoją. 5) Kitame ekrane, įvesti savo dabartinį slaptažodį 6) Paspauskite mygtuką Pašalinti Slaptažodis patvirtinti, kad jūs norite pašalinti iš savo sąskaitos slaptažodį. 7) Uždaryti langą Vartotojų abonementai 8) Perkraukite kompiuterį ir bandymų sistemą. Dabar, kai "Windows Vista" vartotojo slaptažodį, buvo pašalintas, Jums nebereikės prisijungti prie "Windows Vista". Vietoj to, paleidžiant kompiuterį, jis bus toliau pakrovimo per darbalaukyje automatiškai. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Apsaugotas slaptažodžiu - Pamiršote slaptažodį Windows XP | Tom | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | Rugpjūtis 15, 2009 10:58 |
| "Windows Vista" Prisijungti Slaptažodžio Help! | madmax | Windows "operacinės sistemos | 34 | Kovas 25, 2009 23:57 |
| Prieiga Vista be slaptažodį | MJM | Windows "operacinės sistemos | 18 | Rugpjūtis 29, 2008 03:18 |
| Parametrai tinklo spausdintuvas slaptažodį XP | nand998 | Networking, Modems & VoIP | 1 | 21 spalis 2007 10:18 |
| Įsteigti Router Windows Vista Premium | dfr200764 | Networking, Modems & VoIP | 10 | Gegužė 18, 2007 01:52 |
| Temos įrankiai | |
| |