mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows Vista - Mainīt paroli Setting

Reply

Thread Tools
Old Maijs 11, 2009, 08:31
Loceklis

Default Windows Vista - Mainīt paroli Setting

Mans klēpjdators ir tāda, ka tieši pirms Sākumlapa šķiet, man ir nepieciešams rakstīt manā iepriekš noteikts paroli. Iepriekš tas bija tik man nav nepieciešams ierakstīt paroli, kā es varu mainīt iestatījumus, lai parole lieta nav lnger nepieciešama. Es lietoju vista Sākums. Thanks in advance.
Old Maijs 11, 2009, 11:05
Moderator Group

Default Windows Vista - Mainīt paroli Setting

http://www.pchell.com/support/delete...password.shtml

Kā noņemt Windows Vista Logon paroli

1) Noklikšķiniet uz Sākt, pēc tam noklikšķiniet uz Control Panel
2) Noklikšķiniet uz Lietotāja konti un ģimenes drošība saite
Piezīme: ja Jums ir klasika Control Panel skats, jūs neredzat šo saiti, turpināt ar soli 3
3) Noklikšķiniet uz User Accounts izvēle
4) "Make izmaiņas savā lietotāja kontā" sadaļā noklikšķiniet uz Noņemt paroli saiti lietotājam.
5) Uz nākamo ekrānu, ievadiet savu pašreizējo paroli
6) Noklikšķiniet uz Noņemt paroli pogu, lai apstiprinātu, ka vēlaties izņemt savu konta paroli.
7) Aizver User Accounts logu
8) Restartējiet datoru un pārbaudes sistēmu.
Tagad, ka Windows Vista lietotāja parole ir noņemts, jums vairs nav nepieciešams ieiet Windows Vista. Vietā, kad jūsu dators tiek uzsākts, tas tagad turpinās iekraušana caur Jūsu datorā automātiski.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.