![]() |
|
| |||
| |||
| Mans klēpjdators ir tāda, ka tieši pirms Sākumlapa šķiet, man ir nepieciešams rakstīt manā iepriekš noteikts paroli. Iepriekš tas bija tik man nav nepieciešams ierakstīt paroli, kā es varu mainīt iestatījumus, lai parole lieta nav lnger nepieciešama. Es lietoju vista Sākums. Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| http://www.pchell.com/support/delete...password.shtml Kā noņemt Windows Vista Logon paroli 1) Noklikšķiniet uz Sākt, pēc tam noklikšķiniet uz Control Panel 2) Noklikšķiniet uz Lietotāja konti un ģimenes drošība saite Piezīme: ja Jums ir klasika Control Panel skats, jūs neredzat šo saiti, turpināt ar soli 3 3) Noklikšķiniet uz User Accounts izvēle 4) "Make izmaiņas savā lietotāja kontā" sadaļā noklikšķiniet uz Noņemt paroli saiti lietotājam. 5) Uz nākamo ekrānu, ievadiet savu pašreizējo paroli 6) Noklikšķiniet uz Noņemt paroli pogu, lai apstiprinātu, ka vēlaties izņemt savu konta paroli. 7) Aizver User Accounts logu 8) Restartējiet datoru un pārbaudes sistēmu. Tagad, ka Windows Vista lietotāja parole ir noņemts, jums vairs nav nepieciešams ieiet Windows Vista. Vietā, kad jūsu dators tiek uzsākts, tas tagad turpinās iekraušana caur Jūsu datorā automātiski. |