rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows Vista - Zmień hasło Ustawienie

Reply

Narzędzia wątku
Old 11 maja 2009, 08:31
Członek grupy

Default Windows Vista - Zmień hasło Ustawienie

Mój laptop jest ustawiony tak, że tuż przed WITAMY strony wydaje mi potrzebne do pisania w moim fabrycznie ustawione hasło. Wcześniej było, więc nie trzeba wpisywać hasła, jak mogę zmienić ustawienia tak hasło nie jest wymagane lnger. Ja jestem przy użyciu Vista Home. Thanks in advance.
Old 11 maja 2009, 11:05
Moderator grupy

Default Windows Vista - Zmień hasło Ustawienie

http://www.pchell.com/support/delete...password.shtml

Jak usunąć hasła logowania systemu Windows Vista

1) Kliknij przycisk Start, następnie kliknij na Panel sterowania
2) Kliknij na Konta użytkowników i bezpieczeństwo rodzinne powiązania
UWAGA: jeśli jesteś w widoku klasycznego w Panelu sterowania, to nie widzisz tego linku, przejść do kroku 3.
3) Kliknij na opcję Konta użytkowników
4) W "dokonywać zmian konta użytkownika" sekcji, kliknij łącze Usuń hasła dla użytkownika.
5) Na następnym ekranie wpisz swoje aktualne hasło
6) Kliknij przycisk Usuń hasło, aby potwierdzić, że chcesz usunąć hasło do konta.
7) Zamknij okno Konta użytkowników
8) Uruchom ponownie komputer i testowania systemu.
Teraz, gdy system Windows Vista hasło użytkownika zostało usunięte, to nie będzie już konieczności logowania do systemu Windows Vista. Natomiast podczas uruchamiania komputera, to będzie się nadal poprzez ładowanie na pulpicie automatycznie.

Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.