![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Mój laptop jest ustawiony tak, że tuż przed WITAMY strony wydaje mi potrzebne do pisania w moim fabrycznie ustawione hasło. Wcześniej było, więc nie trzeba wpisywać hasła, jak mogę zmienić ustawienia tak hasło nie jest wymagane lnger. Ja jestem przy użyciu Vista Home. Thanks in advance.
|
|
|
|||
|
|||
|
http://www.pchell.com/support/delete...password.shtml
Jak usunąć hasła logowania systemu Windows Vista 1) Kliknij przycisk Start, następnie kliknij na Panel sterowania 2) Kliknij na Konta użytkowników i bezpieczeństwo rodzinne powiązania UWAGA: jeśli jesteś w widoku klasycznego w Panelu sterowania, to nie widzisz tego linku, przejść do kroku 3. 3) Kliknij na opcję Konta użytkowników 4) W "dokonywać zmian konta użytkownika" sekcji, kliknij łącze Usuń hasła dla użytkownika. 5) Na następnym ekranie wpisz swoje aktualne hasło 6) Kliknij przycisk Usuń hasło, aby potwierdzić, że chcesz usunąć hasło do konta. 7) Zamknij okno Konta użytkowników 8) Uruchom ponownie komputer i testowania systemu. Teraz, gdy system Windows Vista hasło użytkownika zostało usunięte, to nie będzie już konieczności logowania do systemu Windows Vista. Natomiast podczas uruchamiania komputera, to będzie się nadal poprzez ładowanie na pulpicie automatycznie. |