az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Windows Vista - Şifre Değiştir Ayarı

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 08:31 11
Üye Grubu

Benim dizüstü set olduğunu hemen önce Karşılama sayfası Yazdım için önceden ayarlanmış şifre gerekir görünür. Daha önce bunu ben tipi, nasıl bu kadar şifre şey yok lnger gerekli olan ayarlarını değiştirmek için bir şifre gerek yok oldu. Eve Vista kullanıyorum. Şimdiden teşekkür ederiz.
Old May 2009, 11:05 11
Moderatör Grubu

http://www.pchell.com/support/delete...password.shtml

Nasıl Windows Vista Logon Şifre Çıkart

1) Başlat'ı tıklatın, sonra da Denetim Masası'nı tıklatın üzerinde
2) tıklatıp Kullanıcı Hesapları ve Aile Güvenliği bağlantıyı
NOT: Eğer Denetim Masası'nda Klasik Görünüm'ü in, siz, adım 3 ile devam Bu linki göremezsiniz
3) tıklatıp Kullanıcı Hesapları hakkında seçeneği
4) "bölümüne tıklayın kullanıcı için Parolamı bağlantısını çıkarın kullanıcı hesabınızda değişiklikler yapın.
5) Bir sonraki ekranda, geçerli şifrenizi girin
6) Click Kaldır Parola düğmesine Hesabınızdaki şifre kaldırmak istiyorsunuz onaylayın.
7) penceresinde Kullanıcı Hesapları Kapat
8) Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve sistem test edin.
Şimdi Windows Vista kullanıcı şifresi kaldırıldı, artık Windows Vista giriş yapmanız gerekmektedir. Bunun yerine bilgisayarınız başladığında, artık masaüstünüze otomatik olarak yükleme ile devam edecek.

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından