менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Windows Vista - Зміна пароля,

Reply

Різьба Інструменти
Old
Член групи

Мій ноутбук встановлюється таким чином, що незадовго до ЛАСКАВО ПРОСИМО видається мені потрібно ввести в моєму попередньо встановлений пароль. Раніше це було так мені не потрібно вводити пароль, як я можу змінити налаштування так пароль річ lnger не потрібно. Я використовую Vista Home. Спасибо заранее.
Old 11 травня 2009, 11:05
Модератор групи

http://www.pchell.com/support/delete...password.shtml

Як видалити Ваш Windows Vista Logon Password

1) Натисніть кнопку "Пуск", потім натисніть кнопку на панелі управління
2) Натисніть "Облікові записи користувачів і безпека сім'ї посиланням
Примітка: якщо ви знаходитесь в класичний вигляд панелі керування, ви не зможете побачити це посилання, перейдіть до кроку 3
3) Натисніть "Облікові записи користувачів опції
4) У "Вносити зміни в ваш особистий рахунок", натисніть кнопку Видалити посилання пароля для користувача.
5) На наступному екрані введіть свій поточний пароль
6) Натисніть кнопку "Видалити пароль, щоб підтвердити, що ви хотіли б видалити пароль облікового запису.
7) Закрийте вікно Облікові записи користувачів
8) Перезавантажте комп'ютер і перевірте систему.
Тепер, коли Windows Vista користувач пароль був видалений, вам більше не потрібно буде увійти в Windows Vista. Замість цього при завантаженні комп'ютера, то тепер буде продовжити завантаження на ваш робочий стіл автоматично.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.