![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій ноутбук встановлюється таким чином, що незадовго до ЛАСКАВО ПРОСИМО видається мені потрібно ввести в моєму попередньо встановлений пароль. Раніше це було так мені не потрібно вводити пароль, як я можу змінити налаштування так пароль річ lnger не потрібно. Я використовую Vista Home. Спасибо заранее. |
|
| |||
| |||
| http://www.pchell.com/support/delete...password.shtml Як видалити Ваш Windows Vista Logon Password 1) Натисніть кнопку "Пуск", потім натисніть кнопку на панелі управління 2) Натисніть "Облікові записи користувачів і безпека сім'ї посиланням Примітка: якщо ви знаходитесь в класичний вигляд панелі керування, ви не зможете побачити це посилання, перейдіть до кроку 3 3) Натисніть "Облікові записи користувачів опції 4) У "Вносити зміни в ваш особистий рахунок", натисніть кнопку Видалити посилання пароля для користувача. 5) На наступному екрані введіть свій поточний пароль 6) Натисніть кнопку "Видалити пароль, щоб підтвердити, що ви хотіли б видалити пароль облікового запису. 7) Закрийте вікно Облікові записи користувачів 8) Перезавантажте комп'ютер і перевірте систему. Тепер, коли Windows Vista користувач пароль був видалений, вам більше не потрібно буде увійти в Windows Vista. Замість цього при завантаженні комп'ютера, то тепер буде продовжити завантаження на ваш робочий стіл автоматично. |