![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Já jsem v současné době s operačním systémem Windows Vista Home SP1 na mém notebooku.
Když zavřete víko a hibernates nebo jde do spánku, v noci nebo tak něco, to bude přicházet sama. Co je problém? Ale, když jsem na příkaz "spánku" ručně na počítači vypnout možnosti, to není on. Je to problém Vista? |
|
|
|||
|
|||
|
někdo?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Režim spánku a spánek jsou trochu jinak .... ujistěte se, že nastavení pro zavření víka je nastaven na klidový režim a Režim spánku není, měli by se chovat stejně.
|
|||
|
|||
|
i když jsem dal víkem dolů, jeho set se jít spát. Takže co teď?
|
|
|
|||
|
|||
|
Pokud je notebook připojen k síti, může být v nastavení BIOSu "Wake on Lan", který způsobuje, že pokud ano, zkuste deaktivovat, a podívejte se, co zlepšit.
|
|
|
|||
|
|||
|
Takže můj počítač je v současné době na bezdrátové, pomocí wifi není lan.
|
|
|
|||
|
|||
|
I zde by mohlo být špatně, ale jsem přesvědčen, že WOL podporuje moderní bezdrátové karty.
Přejít na Síťová připojení v Ovládacích panelech, klikněte pravým tlačítkem myši zvolte Vlastnosti & o vaší bezdrátové kartě, klepněte na kartu Upřesnit Konfigurovat & ....... Pokud tomu tak je podpora WOL Bude zde uvedeno. |