![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Είμαι σήμερα λειτουργούν με Windows Vista Home SP1 σε φορητό υπολογιστή μου. Όταν κλείσει το καπάκι και hibernates ή προχωρεί σε ύπνο, κατά τη διάρκεια της νύχτας ή κάτι, θα έρθει για τον εαυτό της. Τι το πρόβλημα; Όμως, εάν κάνω κλικ "κοιμούνται" το χέρι στον υπολογιστή κλείσει επιλογές, δεν έλα. Είναι ένα πρόβλημα Vista; |
|
| |||
| |||
| κανέναν; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αδρανοποίησης και νάρκης είναι λίγο διαφορετική .... βεβαιωθείτε ότι η ρύθμιση για το κλείσιμο των καπάκι που είναι για την κατάσταση νάρκης και δεν αδρανοποίησης, τότε θα πρέπει να συμπεριφέρονται το ίδιο.
| |||
| |||
| καλά, όταν έβαλα το καπάκι κάτω, το να πάω για ύπνο. Και τώρα τι; |
|
| |||
| |||
| Εάν ο φορητός υπολογιστής είναι συνδεδεμένος σε LAN, μπορεί να υπάρχει ρύθμιση στο BIOS "Wake για Lan" που προκαλεί αυτό, αν ναι, προσπαθήστε να απενεργοποιήσετε και να δούμε αν τα πράγματα βελτιώνονται. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν ο υπολογιστής μου βρίσκεται σε ασύρματα, χρησιμοποιώντας το wifi δεν LAN. |
|
| |||
| |||
| Θα μπορούσε να πάει καλά εδώ, αλλά πιστεύω ότι είναι WOL υποστηρίζονται από σύγχρονες ασύρματες κάρτες. Πηγαίνετε στο Συνδέσεις Δικτύου στο Control Panel, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε Properties από σας Ασύρματη κάρτα, κάντε κλικ στην καρτέλα Advanced & Ρύθμιση ....... Αν το κάνει αυτό WOL στήριξη θα αναφέρονται εδώ. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εγκατάσταση PowerDVD για τα Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | Γενικά Λογισμικό Chat | 0 | 12 Σεπτέμβρη 2009 12:14 |
| IE8 Πρόβλημα εκκίνησης για Vista Home Premium SP2 | dmetria | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 17 Ιουν 2009 08:12 |
| Αργή εκκίνησης για τα Windows Vista Home Premium; | LegendaryFire | Λειτουργικά συστήματα Windows | 12 | 20 Μαρ 2009 12:25 |
| Πρόβλημα Εγκατάσταση Vista Home Premium | jimbeis462 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 9 Οκτ 2008 00:17 |
| Norton 360 - Vista Home Premium - Wireless Πρόβλημα | prawleprovi | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 6η Μαΐου 2008 09:48 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |