![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam trenutno izvodi Windows Vista Home SP1 na moj laptop. Kada je zatvoriti poklopcem i hibernirana ili ide u sleep, tijekom noći ili nešto, to će se na sebi. Što je problem? Ali, ako kliknete na "spavanje" na ručno računalo pričepiti dolje opcije, ona ne dolazi na. Da li je to Vista problem? |
|
| |||
| |||
| bilo tko? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hibernirati i spavaju su malo drugačiji .... Provjerite je li postavka za zatvaranje poklopca je postavljen na spavanju, a ne hibernaciju, onda oni trebaju ponašati isto.
| |||
| |||
| i kad sam stavio poklopac prema dolje, njezin set za odlazak na spavanje. Pa što sada? |
|
| |||
| |||
| Ako Laptop je spojen na LAN, postoji svibanj biti postavka u BIOS "Wake na Lan", koja je uzrok, ako je tako, pokušajte ga onemogućiti i vidjeti ako se stvari poboljšati. |
|
| |||
| |||
| Pa moj računalo je trenutno na bežični, ne koristite WiFi LAN. |
|
| |||
| |||
| Možda ću biti u redu, ali ja mislim da je podržana od WOL moderne bežične kartice. Idi na Network Connections u Control Panel, kliknite desnom tipkom i odaberite Properties na vašem Wireless Card, kliknite na karticu Advanced i Konfiguriraj ....... Ako on ne podržava WOL ona će biti navedeni ovdje. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Instaliranje PowerDVD na Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | Općenito Software Chat | 0 | 12 rujan 2009 12:14 |
| IE8 Startup Problem na Vista Home Premium SP2 | dmetria | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 17. lipnja 2009 08:12 |
| Sporo o pokretanju sustava Windows Vista Home Premium? | LegendaryFire | Windows Operating Systems | 12 | 20. ožujak 2009 12:25 |
| Instaliranje Problem Vista Home Premium | jimbeis462 | Windows Operating Systems | 4 | 9. listopad 2008 00:17 |
| Norton 360 - Vista Home Premium - Bežična Problem | prawleprovi | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 6. svibanj 2008 09:48 |
| Thread Tools | |
| |