![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én jelenleg a Windows Vista Home SP1 on my laptop. Amennyiben úgy zárja le a fedőt, és hibernates vagy bemegy aludni, éjszaka, vagy valami, akkor gyere magát. Mi a probléma? De ha én kattintson a "nyugalmi" kézzel a számítógépet leállítja a lehetőséget, hogy nem jön be. Vajon a Vista probléma? |
|
| |||
| |||
| anyone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hibernálás és alvó egy kicsit más .... Ellenőrizze, hogy a beállítás lezárásáról lid van beállítva az alvó és nem Hibernálás, akkor meg kell viselkedni ugyanaz.
| |||
| |||
| Mikor mind a fedőt le, hogy meg aludni. Akkor most mi van? |
|
| |||
| |||
| Ha a laptophoz csatlakoztatva van a LAN, lehet, hogy a beállításokat a BIOS "Wake On LAN" ez okozza azt, ha így van, próbáld kikapcsolni, és ha a dolgok javulnak. |
|
| |||
| |||
| Nos a számítógépet Jelenleg a vezeték nélküli, a wifi nem lan. |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy nincs itt, de úgy gondolom, hogy WOL támogatja a modern vezeték nélküli kártya. Tovább a Hálózati kapcsolatok a Vezérlőpult, jobb klikk és válasszuk a Tulajdonságok a vezeték nélküli kártya, kattintson a Configure & Advanced fülre ....... Ha ez nem támogatja WOL ez lesz itt felsorolt. |