![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Šiuo metu dirbu su Windows Vista SP1 mano nešiojamas. Kai uždaryti dangtelį ir jį Hibernacja arba yra miegas, per naktį ar kažką, ji ateis pati. Whats problem? Bet, jei aš spustelėkite "miego" ranka kompiuterio uždaryti šį puslapį, tai nereiškia Come on. Tai Vista problema? |
|
| |||
| |||
| anyone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hibernate ir pristabdytoji veiksena yra šiek tiek kitoks .... Įsitikinkite, nustatymą uždarymo dangtelis yra nustatyta miegą, ir ne hibernate, tada jie turėtų elgtis taip pat.
| |||
| |||
| gerai, kai aš įdėti dangtelį, jo rinkinys eiti miegoti. Taigi dabar kas? |
|
| |||
| |||
| Jei nešiojamasis kompiuteris yra prijungtas prie vietinio tinklo, tai gali būti BIOS nustatymas "Wake on LAN", kad jį sukelia, jei taip, pabandykite jį išjungti ir pamatysite, jeigu padėtis nepagerės. |
|
| |||
| |||
| Na mano kompiuteris šiuo metu yra bevielis, naudojant wifi ne LAN. |
|
| |||
| |||
| I Might Be Wrong čia, bet aš manau, kad įjungtu arba išjungtu WOL remia modernių wireless cards. Eiti į "Network Connections" Valdymo skydas, spragtelėkite dešiniu klavišu ir pasirinkite Properties belaidžio kortelę, paspauskite ant Configure & samiau ....... Jei ji remia WOL tai bus išvardyti čia. |