![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Já jsem v súčasnosti s operačným systémom Windows Vista Home SP1 na mojom notebooku. Keď zatvorte veko a hibernates alebo ide do spánku, v noci alebo tak niečo, to bude prichádzať sama. Čo je problém? Ale, keď som na príkaz "spánku" ručne na počítači vypnúť možnosti, to nie je on. Je to problém Vista? |
|
| |||
| |||
| niekto? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Režim spánku a spánok sú trochu inak .... uistite sa, že nastavenie pre zatvorení veka je nastavený na režim spánku a režim spánku nie je, mali by sa správať rovnako.
| |||
| |||
| aj keď som dal vekom dole, jeho set sa ísť spať. Takže čo teraz? |
|
| |||
| |||
| Ak je notebook pripojený k sieti, môže byť v nastavení BIOSu "Wake on Lan", ktorý spôsobuje, že ak áno, skúste vypnúť, a pozrite sa, čo zlepšiť. |
|
| |||
| |||
| Takže môj počítač je v súčasnosti na bezdrôtové, pomocou wifi nie je lán. |
|
| |||
| |||
| I tu by mohlo byť zle, ale som presvedčený, že WOL podporuje moderné bezdrôtové karty. Prejsť na Sieťové pripojenia v Ovládacom paneli, kliknite pravým tlačidlom myši vyberte Vlastnosti & o vašej bezdrôtovej karte, kliknite na kartu Spresnenie Konfigurovať & ....... Ak tomu tak je podpora WOL Bude tu uvedené. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Inštalácia PowerDVD na Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | Všeobecné Software Chat | 0 | 12.září 2009 12:14 |
| IE8 spustení problém na Vista Home Premium s balíkom SP2 | dmetria | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 17. júna 2009 08:12 |
| Pomalé spustení na Windows Vista Home Premium? | LegendaryFire | Operačné systémy Windows | 12 | 20. marec 2009 12:25 |
| Problém Inštalácia Vista Home Premium | jimbeis462 | Operačné systémy Windows | 4 | 9. október 2008 00:17 |
| Norton 360 - Vista Home Premium - bezdrôtové Problem | prawleprovi | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 6. mája 2008 09:48 |
| Thread Tools | |
| |