menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Windows Vista Home SP1 - Problém režime spánku!

Reply

Thread Tools
Old 1. júna 2009, 02:01
Člen Skupina

Default Windows Vista Home SP1 - Problém režime spánku!

Já jsem v súčasnosti s operačným systémom Windows Vista Home SP1 na mojom notebooku.

Keď zatvorte veko a hibernates alebo ide do spánku, v noci alebo tak niečo, to bude prichádzať sama. Čo je problém?

Ale, keď som na príkaz "spánku" ručne na počítači vypnúť možnosti, to nie je on.

Je to problém Vista?
Old 3. júna 2009, 04:13
Člen Skupina

niekto?
Old 3. júna 2009, 08:28
Darcu Skupina

Režim spánku a spánok sú trochu inak .... uistite sa, že nastavenie pre zatvorení veka je nastavený na režim spánku a režim spánku nie je, mali by sa správať rovnako.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 3. júna 2009, 14:41
Člen Skupina

aj keď som dal vekom dole, jeho set sa ísť spať. Takže čo teraz?
Old 4. júna 2009, 02:20
Darcu Skupina

Ak je notebook pripojený k sieti, môže byť v nastavení BIOSu "Wake on Lan", ktorý spôsobuje, že ak áno, skúste vypnúť, a pozrite sa, čo zlepšiť.
Old 4. júna 2009, 02:31
Člen Skupina

Takže môj počítač je v súčasnosti na bezdrôtové, pomocou wifi nie je lán.
Old 4. júna 2009, 03:49
Darcu Skupina

I tu by mohlo byť zle, ale som presvedčený, že WOL podporuje moderné bezdrôtové karty.

Prejsť na Sieťové pripojenia v Ovládacom paneli, kliknite pravým tlačidlom myši vyberte Vlastnosti & o vašej bezdrôtovej karte, kliknite na kartu Spresnenie Konfigurovať & ....... Ak tomu tak je podpora WOL Bude tu uvedené.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Inštalácia PowerDVD na Windows Vista Home Premium 32 djchapple Všeobecné Software Chat 0 12.září 2009 12:14
IE8 spustení problém na Vista Home Premium s balíkom SP2 dmetria Webových prehliadačov & FTP Klienti 0 17. júna 2009 08:12
Pomalé spustení na Windows Vista Home Premium? LegendaryFire Operačné systémy Windows 12 20. marec 2009 12:25
Problém Inštalácia Vista Home Premium jimbeis462 Operačné systémy Windows 4 9. október 2008 00:17
Norton 360 - Vista Home Premium - bezdrôtové Problem prawleprovi Virus, spyware a bezpečnosť 2 6. mája 2008 09:48
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.