![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам тренутно изводи Уиндоус Виста Хоме СП1 на мој лаптоп. Када је затворити поклопцем и хибернирана или иде у слееп, током ноћи или нешто, то ће се на себи. Шта је проблем? Али, ако кликнете на "спавање" на ручно рачунар затворити доле опције, она не долази на. Да ли је то Виста проблем? |
|
| |||
| |||
| било ко? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хибернирати и спавају су мало другачији .... Проверите је ли поставка за затварање поклопца је постављен на спавању, а не хибернацију, онда они требају понашати исто.
| |||
| |||
| и кад сам ставио поклопац према доле, њен сет за одлазак на спавање. Па шта сада? |
|
| |||
| |||
| Ако Лаптоп је спојен на ЛАН, постоји мај бити поставка у БИОС "Вејк на Лан", која је узрок, ако је тако, покушајте да га онемогућите и видети ако се ствари поправимо. |
|
| |||
| |||
| Па мој рачунар је тренутно на радио, не користите УиФи ЛАН. |
|
| |||
| |||
| Можда ћу бити у реду, али ја мислим да је подржана од УОЛ модерне бежичне картице. Иди на Нетуорк Цоннецтионс у Цонтрол Панел, кликните десним тастером и изаберите Пропертиес на вашем Уирелесс Цард, кликните на картицу Адванцед и Конфигуриши ....... Ако он не подржава УОЛ она ће бити наведени овде. |