![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я в даний час під управлінням Windows Vista Home SP1 на моєму ноутбуці. При закритті кришки і зимує або переходить в сон, у нічний час або щось, воно прийде на себе. Whats проблема? Але, якщо я натисну "спати" вручну на комп'ютері закрили сторінку, це не пішли. Хіба проблема Vista? |
|
| |||
| |||
| Anyone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hibernate і сну, трохи відрізняються .... Переконайтеся, що установки для закриття кришки встановлена в сплячий режим і зробити не вдається, то вони повинні вести себе так само.
| |||
| |||
| добре, коли я поклав кришку вниз, його значення спати. Тепер що? |
|
| |||
| |||
| Якщо ноутбук підключений до локальної мережі, можуть бути налаштування в BIOS "Wake On LAN", що є причиною його, якщо так, то спробуйте відключити його і подивитися, якщо щось поліпшити. |
|
| |||
| |||
| Ну мій комп'ютер в даний час бездротовим, з використанням Wi-Fi НЕ LAN. |
|
| |||
| |||
| Я можу помилятися, але я вважаю, що WOL підтримується сучасний бездротової карти. Перейти в "Мережеві підключення" на панелі керування, клацніть правою кнопкою & виберіть "Властивості" у вашій бездротової карти, натисніть кнопку "Налаштувати & вкладка Додатково ....... Якщо це не підтримка WOL це буде, перераховані тут. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PowerDVD установці на Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | General Software чат | 0 | 12 вересня 2009 12:14 |
| IE8 проблеми запуску на Vista Home Premium SP2 | dmetria | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 17 червня 2009 08:12 |
| Низька завантаження на Windows Vista Home Premium? | LegendaryFire | Операційні системи Windows | 12 | 20 березня 2009 12:25 |
| Проблеми з встановленням Vista Home Premium | jimbeis462 | Операційні системи Windows | 4 | 9 жовтня 2008 00:17 |
| Нортон 360 - Vista Home Premium - бездротовий проблеми | prawleprovi | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 6 травня 2008 09:48 |
| Різьба Інструменти | |
| |